Хайнкес: Представянето ни от последните минути е недопустимо

10:41
Хайнкес: Представянето ни от последните минути е недопустимо
Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес разкритикува футболистите за представянето им в края на мача от група "F" на Шампионската лига срещу Валенсия. Баварците стигнаха до успеха с 2:1 като домакини в мача от първия кръг на надпреварата, но допуснаха късен гол и пропиляха дузпа.

"Байерн заслужава критики за представянето си в последните минути. Недопустимо е на толкова високо ниво футболистите да допускат разконцентрация. Когато водиш с 2:0 срещу сериозен отбор като Валенсия, не можеш да си позволиш да сваляш гарда. В добавеното време ни вкараха лек гол, а след това пропуснахме и дузпа. От това не мога да бъда доволен", каза Хайнкес.

"Все пак е хубаво, че започнахме с победа и това беше най-важното. Владеехме инициативата през по-голямата част от мача и знаехме, че трябва да бъдем търпеливи", допълни той.

Старши треньорът Маурисио Пелегрино пък не беше доволен от играта на Валенсия преди почивката.

"През първото полувреме много лесно губехме топката и не успявахме да организираме контраатаки. През втората част малко подобрихме представянето си, но срещу отбор като Байерн грешките значително усложняват нещата. Все пак след почивката имахме някои възможности да изравним, но вторият гол на практика реши мача", каза Пелегрини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация