Терим: Не ни дадоха две очевадни дузпи срещу Юнайтед

09:45
Терим: Не ни дадоха две очевадни дузпи срещу Юнайтед
Старши треньорът на Галатасарай Фатих Терим заяви, че е разочарован единствено от резултата при загубата с 0:1 от Манчестър Юнайтед като гост в първа среща от група "F" на Шампионската лига.

Турският гранд направи силен мач "Олд Трафорд" и надигра домакините през по-голямата част от срещата, но на три пъти гредите спасиха англичаните от гол, а и главният арбитър Волфганг Щарк подмина две нарушения в наказателното поле на Юнайтед.

"Съжалявам, че загубихме. Резултатът е единственото разочароващо нещо от този мач. Започнахме нервно, но това донякъде е нормално, защото все пак гостувахме на Манчестър
Юнайтед. След това показахме характер. Владеехме инициативата, но нямахме късмет в завършващия удар. Гредите също помогнаха на съперника. Няма какво да коментирам дузпите, които не получихме. Смятам, че всеки съдия на това ниво би трябвало да ги даде. Допуснахме и някои грешки, но като цяло играта ни ми дава повод за оптимизъм. Вярвам, че ще успеем да победим Манчестър Юнайтед на наш терен в Турция", коментира Терим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ua_usa
21.09.2012 01:02

Императора е единствен и прав! Който гледал мача, а и репортажа дори може да види тия реалности.

paco_77_united
20.09.2012 16:49

уинър къде прочетохте 2 дуспи ??? Оставете това че е нахален ... Да коментира за играта с ръка на Ебое !!!!

dekata_bg
20.09.2012 23:52

Аве некадърник, говориш само, както ти оттърва! Ти гледа ли мача изобщо или като атакува Галатасарай си затваря очите от страх. 3 греди ви спасиха задниците и тия прости фваби, които не дадоха 2 чисти дузпи. На вас, като ви дадоха дузпата сякаш я реализирахте. Аман от разбирачи от футбол, като теб!!!