Подолски: Обичам когато остана очи в очи с вратаря

14:00
Подолски: Обичам когато остана очи в очи с вратаря
Новото лятно попълнение на Арсенал Лукаш Подолски даде интервю за "Скай Спортс" след победата на артилеристите над Монпелие в първи мач от груповата фаза на Шампионска лига, в което заяви че обича моментите, когато излезе сам срещу вратаря, както се случи във вчерашния двубой, а немският национал не пропусна да се разпише отблизо.

Топчиите записаха първи три точки в най-престижния европейски турнир след победа над френския шампион с 2-1 с головете на Подолски и Жервиньо, след като Юнес Беланда беше дал преднина на момчетата на Рене Жирар. Подолски пък продължи великолепното си представяне за отбора от "Емирейтс", записвайки още един гол на сметката си. Бившият футболист на Кьолн се разписа в трети пореден мач за отбора на Венгер и вече заслужи уважението на феновете на Арсенал, а и не само.

"При гола получих чудесен пас от Жиру и за мен остана най-лесното. Обичам ситуациите, когато остана очи в очи с вратаря. Като цяло се представихме добре, но второто полувреме бяхме малко разконцентрирани. Все пак спечелихме трите точки, а това е най-важното.", коментира Подолски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

john_doe
19.09.2012 15:55

На тая снимка къв е дзвер,но все си мисля,че трябваше отдавна да премине в по - добър клуб след Баѝерн вместо да си губи времето в Кьолн.