Байерн Мюнхен – Валенсия, спечелен

13:56
Байерн Мюнхен – Валенсия, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 11 познати от общо 17 мача - 64.7%

► Залог на деня за 19.09.2012 г.



Това ще бъде първата изява на Байерн Мюнхен на неговия стадион в турнира след злощастната загуба на финала миналия сезон с дузпи от английския Челси. Байерн е немски тим и мотивацията му особено в домакинските срещи почти винаги е на най-високо ново. Предвид скорошния спомен от загубения финал, днес желанието за заличаване на горчивия вкус от последната домакинска среща ще бъде огромно. Мюнхенският гранд се слави с доста постоянни домакински изяви в този турнир, като на неговия стадион, дори основните претенденти за трофея трудно се измъкват непобедени. Байерн обикновено има един облик, когато става дума за срещи от най-престижния европейски турнир и за срещите от Бундеслигата. Международните изяви по-често в последните години се оказват приоритет за отбора. Сега Байерн стартира надпреварата в родното си първенство доста стабилно, което дава допълнителна доза увереност за хората решили да подкрепят домакините днес. Независимо от стартовите си 11, които започват за Байерн, то отборът винаги изглежда почти непреодолим съперник за гостуващите тимове в Мюнхен и конкретно в надпреварата за този трофей. Днес има и друг скрит мотив целящ моментална компенсация пред ръководството и феновете за загубения толкова жадуван преди това финал на собствения стадион, като това няма как да не повлияе на решителността на играчите и те да се опитат да се представят на предела на моментните си възможности. Новите играчи в отбора Шакири и Манджукич вече откриха головите си сметки за тима, което ясно показва, че са привлечени правилните изпълнители и че нивото от миналия сезон определено е повишено. Новият бразилски защитник Данте все по-често е част от основния състав, което недвусмислено показва устойчивото развитие на Байерн в игрови план, а и като селекционна политика. Валенсия е далече от най-силните тимове в Лигата и трудно ще успее да се противопоставя на грандовете с наличните си възможност. В испанското първенство тимът измъкна реми от Реал Мадрид навън и загуби минимално от Барселона, но това не трябва да заблуждава. Отборът на Валенсия все още няма победа като гост в местното първенство, а в Шампионска лига при този съперник задачата изглежда още по-сложна. Силните години на този тим в този турнира останаха доста назад във времето и с продажбата на най-добрите си играчи след края на всеки сезон паметните моменти в престижния турнир трудно ще споходят клуба отново. Разликата между Байерн и Валенсия във всяко едно отношение изглежда по-голяма от всякога, а и предвид високата си мотивация днес и домакинския фактор немците не би трябвало да имат сериозни проблеми да стартират с три точки участието си в груповата фаза на любимата им надпревара.

Прогноза: 1, коефициент - 1.55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
19.09.2012 20:11

*vicious* Валенсия ще вкара гол. Че може и два. Па може и три, кой знае *joking**joking*

ronaldivo
19.09.2012 16:52

За съжаление още не са го уволнили *lol* И пак "сигурния" му мач е от 1.25 коеф. Не знам защо се прави на ударен и пише 1.55. Предлагам или да се закрие тази безмислена рубрика със сигурни мачове от порядъка на 1.10 - 1.30коеф. или да сменят Попай и да има прогнози от рода на 1.90- 2.00 коефициенти. Просто няма смисъл от прогнозите на дърводелеца...така де "специалиста" ...Дано шефовете на сайта им дойде акъла за тая пародия...

ronaldivo
20.09.2012 00:08

Малееее ако тоя е шеф ...не знам пич, нещата в нашата журналистика са си еб*ли майката...Не, че рубриката е лоша ама водещия много некадърен. Залог на деня- 1.20 коеф. айде бегай..."специалист" *lol*

putopalo
19.09.2012 22:50

Нали се сещаш че Сотиров е шеф на сайта,няма друго логично обяснение*cool* А лично на мен рубриката ми харесва,защото можеш да си свериш прогнозите, въпреки че някои от старите играчи се дръпнаха... Къде сте,бре?

vladura307
19.09.2012 16:10

Валенсия ще ги начупи тия смешници. *beer**beer**beer*