Халф на Монпелие уверен преди старта на Шампионска лига

18:47
Халф на Монпелие уверен преди старта на Шампионска лига
Атакуващият полузащитник на френския Монпелие Юнес Беланда е уверен преди старта на Шампионска лига, че неговият отбор може да направи нещо в най-престижния европейски турнир, където той участва за първи път в историята си. 22-годишният халф и звезда на отбора смята, че френският състав може дори още днес да хвърли бомбата в турнира побеждавайки Арсенал, които са фаворит в група "B", където са още немския Шалке 04 и гръцкия Олимпиакос. Монпелиерите днес излизат на своя "Стад де ла Мусон" срещу артилеристите в първи мач от груповата фаза на ШЛ.

"Можем да победим днес Арсенал, можем да го направим и срещу Шалке. Само се надявам да не сме последни в групата. Играем в този турнир, за да спечелим всички мачове и търсим само и единствено добро представяне.", довери мароканският национал пред френския вестник "L'Equipe".

"Всички говорят за Арсенал, но това какво означава - че ние не можем да сторим нищо днес? Не, ние ще покажем, че не се страхуваме от никого и можем да спечелим!", сподели мнението си Беланда за предстоящата среща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dzhalev_71
18.09.2012 19:48

Уверен трънки. Днеска четох е Тема Спорт негово интервю, в което казва, че ако играят така както срещу Реймс или Марсилия като нищо ще им вкараме поне 8 гола.

Fabregas_boy
18.09.2012 20:53

Това май го каза тренера им.