В Полша са убедени: Тонев ще е много полезен през новия сезон

18:02
В Полша са убедени: Тонев ще е много полезен през новия сезон
Ясно е, че българският национал Александър Тонев ще бъде много полезен през този сезон за Лех Познан, но какво става със сръбския нападател Войо Убипарип, който все още не може да намери формата си, пита изданието Познан Спорт.

Вчера Лех Познан се наложи пестеливо с 1:0 при гостуването си на ГКС Белхатов в среща от 4-ия кръг на полската Екстракласа и запази 3-ото място в класирането с 10 точки. Всъщност съдията може спокойно да бъде обвинен за отнет втори гол за тима на Лех, които направиха голова контраатака, но той я спря.

Реферът Томаш Вайда предпочете да спре подхванатата от Александър Тонев опасна атака в 4-ата минута на добавеното време и да даде червен картон на венецуелския защитник Раул Гонсалес, след което да свирне и край на срещата.

Този път Александър Тонев не успя да се разпише, но това не притеснява Мариуш Румак. Треньорът на Лех Познан обаче трябва да намери по-добър партньор на българина, след като Артьомс Рудневс вече е продаден.

"Александър Тонев и Матеуш Моджен могат да играят много по-добре. Специално българинът го показа, след като през този сезон вкара такива голове, заради които хората ходят по
стадионите, казва наставникът.

Тонев играе много добре през този сезон, но какво става с Войо Убипарип, пита медията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация