Хамшик: Наполи ще надцака Юве през този сезон

12:48
Хамшик: Наполи ще надцака Юве през този сезон
Полузащитникът на Наполи Марек Хамшик изрази увереност, че през този сезон той и неговите съотборници ще успеят да спечелят Скудетото.

" Ювентус със сигурност е фаворитът за титлата, но ние също имаме много добър отбор. Проектът Наполи се развива много бързо. Ще е фантастично да спечелим титлата", заяви Хамшик в интервю за "Кориере Дело Спорт".

"Не мога да забравя празненствата в Неапол през май, когато бихме Юве на финала за Купата на Италия. Трудно ми е да си представя какво ще стане, ако вземем Скудетото. Едно е сигурно, в нашия тим има много топфутболисти и през тази кампания ще сме в борбата за златото", каза още словакът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Neill_88
18.09.2012 14:55

Засега се очертава Наполи да са ни основен конкурент. Лацио по някое време ще започнат с издънките(това им е редовен номер), Интер и Рома могат да бият всеки и да паднат от всеки, а Милан ако продължават да играят без хъс и мотивация не ги виждам в топ 3.

dict8or
18.09.2012 14:23

То ако ставаше само с умения Милан щяха да имат 40 титли в Серия А, а мердите щяха още да се борят за класиране в Лига Европа, щото само с един Занети не става.