Берлускони бесен на Алегри, иска да го маха

12:17
Берлускони бесен на Алегри, иска да го маха
Собственикът на Милан Силвио Берлускони е останал много разочарован от представянето на росонерите при загубата с 0:1 от Аталанта. Босът започнал да обмисля дали да не се раздели с треньора Масимилиано Алегри, съобщава "Газета Дело Спорт".

Вицешампионите не успяха по никакъв начин да убедят феновете си в събота вечерта, че са тим с амбиции, като почти не успяха да застрашат вратата на Аталанта през целия мач.

Според Берлускони основната причина за слабия Милан е Алегри. За момента човекът, който спасява работата на треньора, е вицепрезидентът Адриано Галиани. Той самият не е в добри отношения със специалиста, но е посъветвал Берлускони, че треньорска смяна след третия кръг, не е най-умелият управленски ход, който може да се вземе.

Медиите на Ботуша спрягат Хосеп Гуардиола като мечтаният нов треньор на Милан. Берлускони бил готов да предложи работата на бившия наставник на Барса, но не е сигурно дали той ще иска това предизвикателство.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fen_na_juventus
17.09.2012 12:51

Нека да остане до края на сезона за да довърши мисията си!!! *wink* А тя е да вкара Мухлян в Серия Б!!! *joking*

cartoonnetwork
17.09.2012 13:01

*joking* / Забавен си смешник , точно такива пасивни фенове като тебе карат другите да се нареждат в статиите ...Като ти липсва сивото вещество и си комплексиран избивай комплексите другаде !*smile*

Rossonero92
17.09.2012 12:29

Да го маха ! Няма кой да го търпи ! Да си ходи да води Каляри ...