Петев: Исках от момчетата да са прагматични и те изпълниха задачата

22:37
Петев: Исках от момчетата да са прагматични и те изпълниха задачата
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев призна, че отборът му не е играл много добре срещу Литекс. Специалистът обаче подчерта, че е доволен от победата с 2:0 и неговите възпитаници са изпълнили основната му заръка.

Както е известно, тимът от Разград постигна пета поредна победа от началото на сезона и остава на първо място във временното класиране на А група.

"За мен не се получи чак толкова качествен мач. Зарядът и за двата отбора беше голям. Това, което исках от моите футболисти - да бъдат прагматични, те го направиха. Литекс държеше повече топката, но не съм съгласен, че имаше толкова много положения. Отбелязахме рано гол първото полувреме и после ритъмът на игра ни се наруши, но съм доволен от трите точки. Мисля, че победихме домакините заради по-големия си опит. Този мач беше ключов за нас в следващите четири. Ще търсим трите точки във всеки един двубой. Надявам се да подобрим играта си, за да имаме повече шансове за гол. Ние и Левски сме в челото на класирането, не трябва да подценяваме и Ботев. ЦСКА ще стъпи на крака. Славия също постигна добри резултати. Надявам се първенството да бъде доста интересно", каза Ивайло Петев след края на мача с Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация