Лечков се изгаври с кариерите на Стан, Бербо и Марто, Бербатов дори бе унизен като личност

14:31
Лечков се изгаври с кариерите на Стан, Бербо и Марто, Бербатов дори бе унизен като личност
Легендарният наш футболист и изключително спорна личност като ръководител в спорта и политиката Йордан Лечков се изгаври с клубните кариери на Стилиян Петров, Мартин Петров и Димитър Бербатов.

"Преди четири-пет години бях загрижен за състоянието на триколката или каляската, или както се казваше. За съжаление пак излязох прав - виждате в какво състояние е националния отбор и какви са личните им кариери", изрече Лече.

Относно националния отбор двамата Петрови са едни от най-сърцатите играчи в историята на тима ни и едва ли в тях трябва да се търси причината за някои неуспехи на лъвовете. Обичан или мразен Бербатов, въпреки отказа си да играе вече за родината е голмайстор номер 1 на България.

А за клубната кариера - Лечков вече се изхвърля прекалено. Бербатов има финали в Шампионска лига, титли на Висшата лига и е голмайстор на въпросния шампионат (може би ще повтори това постижение) . Марто Петров премина през тимове като Атлетико Мадрид, Манчестър Сити и остана верен на Болтън в тежък момент, а Стилиян Петров направи отлична кариера в Селтик и е капитан на Астън Вила, сърцето и душата на бирмингамци през миналите сезони.

Самият Лечков за справка е "легенда" на Бешикташ, Олимпик Марсилия и Хамбургер. С изключително скандални периоди в Турция и Франция.

Пред камерите на BTV Action Лече все пак пожела успех на Стан, Бербо и Марто във всякакъв аспект, но преди това си позволи да нарече Бербатов "дребен човек" и "калпав моряк".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GARVANA11
17.09.2012 10:01

ше ме извинявате ама Лечков беше страхотен халф доста класи над Балъков.донякъде има право и за кариерите и за националният.защо някой не прие че го прави умишлено за да ги раздразни амбицира или каквото там ще да е като облечат националната фанелка да не я разхождат и да се величаят.нима нямаше разлика в тяхната игра когато са си в клубовете и когато са с фанелката на лъвовете? и точно това фиксира Лече.за мен лично от халфовевтв които съм гледал за националният последните 2-ма са Ламята и Лечков останалите не че не са играли но не бяха като тях.

ub7
17.09.2012 09:43

За Лечков какво да ви кажа. играеше човека в Сливен навремето - вкарваше редовно. Дори на ЦСКА вкарваше редовно. Беше обичан футболист - работлив, но Балъков беше по-добрия халф в големия ни отбор. Откакто се отказа остана в побличното пространство само с такива изцепки - Кока, Катаджията пред Софияленд, като кмет се държеше като феодал, и изобщо имаше всички черти на съременния български политик - мисли че е над закона, и че пост в политиката означава ползваш държавни ресурси да защитаваш личните си инереси. Класика в жанра.

nasko72
17.09.2012 01:15

от тази скрома статия невиждам с какво лечков ги е изгаврил?или за пореден път уйнър търси под вола теле?че барби е смешник съм съгласен на 100%!заради него и такива като него бил се отказал НЕ НЕ Е РАРАДИ НЕГО АЗ ЗАРАДИ ПАРИТЕ ПОДЧЕРТАВАМ ПАРИТЕ защото в смешния ни национален няма пари пари се дават в национала за класиране на голям форум европейско световно а в близките поне 20 години невиждам как ще се класират смехурковците псевдо национали*joking*
въпрос защо стоя в манафчестър 1 сезон без да играе?отговор за ПАРИ! след месец във фулъм ще е резерва!НАЗДРАВЕ*joking**joking*

ub7
17.09.2012 09:25

не е за пари, човек. обикновено на играчите около 30 и се предлага удължение на договора само с 1 година. агентите им се борят обикновено за това - да са поне 2. Във клуба има 1ви 2ри отбор, и всеки играч си има статус във този отбор - Дали ще е "важен играч от 1вия отбор" или ще бъде използван във "ротационнна система" която отбора практикува. Та той е подписал удължение с 1 година като играч от 1-вия отбор. Съра не си е спазил договора с него - затова Бербатов си отвори устата като подписа с Фулъм че е загубил част от уважението си към САФ и не се е сбогувал с него. САФ не отговори нищо доколкото знам. Поне засега не е. Какво е било вътре в самата "кухня" не знам, но да не попадне в групата за финала в ШЛ голмайстора ти и човека най-много асистенции да е резерва - оттам започна пренебрегването на Бербатов и Нани... Не направиха нищо толкова значимо Уелбек и Чикирики че да минат пред него толкова лесно. Обикновено има борба за това кой да играе и в момента в който го натири Бербатов я печелеше. А тоя я даде на тепсия на Уелбек, а Бербатов отиде дори след Чикирики.

cesekarchetooo
16.09.2012 22:48

Нека първо Лечков погледни в себе си и после нека търси грешките у другите, тъй като той е в ТОП 3 на главните виновници за разрухата на българския футбол. Бахти, един гол вкара на Германия и сега цял живот ще му сърбаме попарата...

skarto
16.09.2012 22:41

Оле оле , заради хора като Лечков държавата ни е на това положение , тази отрепка просто няма право на глас , защото именно заради него и някои други Бербо се отказа от националния ни отбор .
Просто без коментар , Лечков е толкова жалък че няма накъде , изпитвам повече уважение към буболечките , които настъпвам по пътя отколкото към тоя пумияр ..

robinzon69
16.09.2012 22:35

Тоя сливнешки циганин и зам.шеф на бфс е най-некъдърния и корумпиран 'деятел'.Тоя стана известен с един гол през 94 година ,от къде ли не го гонеха ,и накрая и от турция го изгониха.Тоя само бой го оправя.Докато има некадърници като него така ще е в нашия футбол.Вижте каде е сливен в момента,на последно място в б група ,е те толко го може когато не е кмет.Деба и некадърника.

Leeds_bg
16.09.2012 18:59

Ти къде се обаждаш бе крадливо бившо-кметче. Ти си единият от най-некадърните ни футболисти. Добре, че беше големия отбор от 94-та за да те носи на гърба си. Виж си кариерата, като футболисти- от всякъде те изгониха. И Сливен те изгони понеже окраде общината. Такива като тебе са за затвора.

Messi9818
16.09.2012 18:44

незнма ама той самия споменава отбори като Атлетико...М.Сити..Волсбург..там е играл Марто незнам ако за него това са слабо отбори добре...само ме яд че неможа много да се наложи в Атлетико... а за Стенли:ЕДИНИЯТ от ДВАТА най-добри отбори в Шотландия Селтик..а и когато Стан играеше в Селтик те бяха редовни участници в ШЛ...аз Берба: Леверкузен един от добрите отбори в Германия...съшото е положението при Тотнъм но в Англия..все пак Тотнъм почти всеки сезон е в ТОП 7 на Англия...и за черешка голмайстор на Висшата лига с екипа на най-добрия отбор в страната М.Унайтед,,,,а и голмайстор на националния отбор за всички времена..това ако са лоши кариери незнамм...*smile**smile**smile*

MeToDueB
16.09.2012 18:30

били сме на три морета, били сме велика държава и обединен народ, сега сме жалка държава с жалък народ, завистлив .. сами се дърпаме надолу, само една природа и всичко свършва там .. как да живея с историята и да я почитам .. като гледам какво е положението сега, че аз не мога да повярвам в тази история .. като гледам настоящето, а и да вярвам .. с нищо не ме топли.

ivanrealmadrid1
16.09.2012 18:33

като не ти харесва в България се махай

MeToDueB
16.09.2012 18:27

имало много по-велики българи приживе от Стоичков .. както всички бг хейтъри, които не оценяват успеха на този човек .. спираме само до тук, но примери няма .. няма и да има естествено. Ами аз не живея с онази история на която не съм станал свидетел, аз живея с моята история, настояще и бъдеще .. за това говоря така за Стоичков, вие живейте с историята, боготворете хора за които само сте чели .. това е нещо като религията, всички вярваме до някаква степен, но пипнал ли съм, видял ли съм .. не съм, за това не мога да говоря за история и прочие .. както искайте го разбирайте, не ме интересува.

ogi999
16.09.2012 19:01

безспорно Стоичков е най-великия ни играч ....за всички времена и ще си остане такъв завинаги. Повеже явно не познаваш добре науката, изкуството и прочие теми няма да ти казвам имена като Кабаиванска например, а само ще ти кажа, че най-великия ЖИВ БГ спортист е Стефка Констадинова която навремето имаще повече скока над 2м от всички други взети заедно....

devic
16.09.2012 17:45

супер точен човек. не виждам какво лошо е казал за стилян. пък и не го е заслужил. само комплименти за отворения му начин на изразяване.

zelen1q
16.09.2012 17:11

Тоя методиев яко се напушил хаивана . Пич за тебе футбола е всичко . За да гледаш футбол някои дава парите на тия дето бягат по зеления килим похвали един път тоя дето дава парите щото без него ша гледаш на Киро Калибрата газа

donnvito
16.09.2012 16:39

Лечков плешива кратуно,по добре млъкни, щото нито за кмет ставаш, нито за управител на клуба си който във В-група ще влезе. Шибан плеш.

nasko_iliev54
16.09.2012 16:30

Какво може да очакваш от един миризлив цигани и не се различава от останалите Мястото му е в затвора а той дава акъл Но и на това ще дойде времето

MeToDueB
16.09.2012 15:49

За мен най-великия българин е Стоичков по ред причини .. бил съм малък когато съм го гледал как играе, но съм запомнил неща от характера му много важни, които до някаква степен съм попил и ми помагат в живота, Стоичков на терена никога не псуваше просто така (както доста хора си мислят),а тогава когато го ощетяваха, не можеше да бъде мачкан и прочие .. непримирим и борбен до край, за мен е най-великия българин, защото него съм гледал и от него съм попивал неща които са ми полезни до ден днешен в живота (говоря за характер), а за Христо Ботев и Васил Левски само съм чел, ОК, но Стоичков за мен е номер 1, защото съм станал свидетел на неговите успехи и това с което е прославил България, който както иска да го приема ..

arsenal_gunners
16.09.2012 16:06

Айде да се въздържаш да ми сравняваш Левски и Ботев с Христо Стоичков, че направо е смешно, такава простотия досега не ми се беше случвало да чуя. Мисли си и си вярвай каквото искаш, твоя работа, но просто не го пиши тука... Колкото до Лечков - хората вече го знаят каква е издънка като човек, не знам защо въобще продължават да го интервюират.

vidic15manun
16.09.2012 15:47

Мръсен, гаден, крадлив циганин. Време е да го вкарат в затвора, да се изгаврят и с него

MeToDueB
16.09.2012 15:45

кой жив българин е по-велик от Христо Стоичков, водил съм спора години наред с хора и всичките казват Васил Левски, Христо Ботев, за това питам ЖИВ българин, и спора спира.

ivanrealmadrid1
16.09.2012 17:08

хаха бил най-великия жив българин ... земи се застреляй ;д;д

MeToDueB
16.09.2012 15:43

За мен Стоичков е най-великия българин, това е моето мнение, няма да го променя никога, докато не видя някой по-успял българин от него, човек който да прослави повече България с действията си, било то в едно или друго, но Стоичков с многото успехи които постигна : златна топка, златна обувка, голмайстор на Световно първенство с България .. и да не изреждам успехите му, зад това име стоеше БЪЛГАРИЯ, няма по-велик за мен лично, няма и да има, като човек, като футболист, като всичко ! Няма да променя мнението си, който каквото иска да говори .. това е човек с голям характер, непримирим и за това е стигнал от Земята както се казва до небето .. просто успехите му са недостижими за нито един български футболист в бъдещето, а пък ако има подобни играчи (както Бербатов има качествата), българинът е прост, завистлив и прочие .. и ще го смачка, а Стоичков го е имал и винаги ще го има характера, никой не може да го мачка.

putopalo
16.09.2012 19:02

*surprized*

zelen1q
16.09.2012 17:09

Пич мери си приказките които слагаш за Стоичков . Стоичков е наи добрия играч (Българин) които съм гледалого тъпо изказване мисля че си много ама много лично , но не може да казваш че е наи великоя Българин . По това твоя мнтъпо парче по тъпо и от баща си . Само ще ти кажа да си отвориш някои исторически учебник и ще намериш една дузина по големи Българи направили 1000 пъти повече от него за България да не говорим че приживе има още една дузина . Научете се да разделяте Футбола от всичко друго .

Notlike
16.09.2012 15:16

Стоичков е ВЕЛИК човек, да. Най-велик - едва ли, но по-велик от мнозина други. За него да си чул лоша дума? Където и да е играл, са го запомнили. Дори в Япония и САЩ! Ицето е големец, винаги е бил и винаги ще си остане пич. След края на футболната си кариера Камата не спря да се грижи за футбола, подпомогна школата в Етрополе, стана треньор, праща деца в Барселона. Какво повече искате от него? За сметка на това обаче такива паразитни същества като Боби и Лечков се впиват в държавните пари, крадат ли, крадат от тях, та после ги харчат по дискотеки и карат пияни! Тая държава няма да излезе от тинята, докато хората не вдянат кои са истинските герои и кои са нещастниците.

Frank8Lampard_
16.09.2012 15:06

Не зависимо от това Лечков си остава велик български футболист заедно със цялата чета от 94та година. И е изяло прав за барби той е продажник можеби и това е главната причина заради която САФ не му даваше да играе. А и като махмен всичко Лечков ни е карал да се гордеем истински с националния може да няма толкова голове колкото барби но поне вкарваше в точните моменти

MeToDueB
16.09.2012 14:48

Този Лечков и повечето от онези герои 94-та година ... : Боби Михайлов, Емил Костадинов и разни други .. Стоичков, най-великия българин, както и най-велик български футболист, човекът който много хора не го оцениха и преди и сега го мразят и обиждат .. той е по-истински от тези пионки : Лечков, Мечков, Михайлов .. казва нещата в прав текст, може би за това не е удобен на всеки.

man_united2
16.09.2012 15:14

Не си знае историята на собствената му държава.*surprized*

bacardy_breezer
16.09.2012 15:07

В неговите очи сигурно Ицо стои над икони като Ботев и Апостола *confused* Жалко, ако наистина мисли това, което е написал...жалко за него.

bacardy_breezer
16.09.2012 15:05

С това "Стоичков, най-великия БЪЛГАРИН" ме хвърли в тъча... Явно не правиш разликата между добър футболист и ВЕЛИК човек... Стоичков го признавам единствено и само с качествата му на терена, като човек е прост като галош. Лично на мен доста смешно ми стана като прочетох това НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН.Дет се вика разни хора, разни идеали...

man_united2
16.09.2012 15:01

Най-велик футболист да ,ама чак най-велик българин не е.

Maverick_Bg
16.09.2012 14:48

До коментар [@comment 1174216] от [@user gangrelated]:

Айде да не обиждаш така Сливен и като цяло хората от там! Лечков си го плюй, обиждай, каквото искаш, но не говори така за цял град и жителите му!

vanko_liverpool
16.09.2012 14:43

Или аз съм сляп, или никъде не пише че се гаври със Стенли или Марто *wonder*

catalan
16.09.2012 14:43

Лечков винаги е бил малоумен попринциш, и в политиката се опитва да влиза и кмет стана, и пиян го хванаха да шофира, кво ли не ..

ryangiggs1000
16.09.2012 14:43

Какво значи има финали на Шампионската лига?Според мен лично разлика между 2 и 20 място няма.А иначе Лечков има един запомнящ се момент в кариерата си през 94 и това е.Никога не е бил голям футболист.Само Стоичков може да дава акъли(въпреки,че неговия не е огромен).

TedoWe
16.09.2012 14:40

Прав е според мен.

Santti
16.09.2012 14:44

За кое е прав бе смотан. Бербатов за кво се отказа от начионалния, еи заради тоя. Защото той е много голям футболист и затова някой му дава правото да коментира на тоя гадне мангал, в затвора му е мястото. Тъпанар скапан. Как ме дразнят ейтакива смотаняци, заради него и Боби Михайлов и други такива разбиращи спорта ни е в такова положение.

Vikingit
16.09.2012 14:39

Мръсен, гаден, крадлив циганин. Време е да го вкарат в затвора, да се изгаврят и с него.