Виляреал – Еркулес, спечелен

11:19
Виляреал – Еркулес, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 8 познати от общо 14 мача - 57.1%

► Залог на деня за 16.09.2012 г.



Със загубата си вкъщи през седмицата в надпреварата за купата Виляреал показа, че на 100% ще се фокусира само и единствено върху евентуална нова промоция в елита на Испания. Тимът има най-добрата селекция за дивизията, в която се подвизава, а и представянето му от началото на новата кампания дава надежди на феновете, че престоят на жълтата подводница толкова дълбоко в йерархията на футбола в Испания ще бъде временен. Виляреал има 2 победи от 2 мача на домашния си стадион, а цялостните изяви също загатват за класата скрита в жълтия лагер, като от 4 кръга тимът има 3 победи и едно равенство. В дефанса за домакините се подвизават играчи като Мелберг и Хави Вента, халфовата линия се организира от капитанът Марос Сена и Кани, а в атака конкуренцията е убийствена Роси, Пандиани и Кавенаги. Еркулес няма сериозни мотиви срещи съперник от подобен мащаб като 3-те му загуби от 4-те изиграни мача до тук и слабият му старт на новата кампания драстично намаляват шансовете му за нещо днес. Тимът освен това е загубил в двете си най-скорошни визити, в които не успя и да отбележи дори гол. При последната среща на тези съперници на този стадион в Примера през 2011 година Виляреал победи Еркулес и днес е повече от очаквано това да се случи отново.

Прогноза: 1- коефициент - 1.82

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cristian0
18.09.2012 10:38

Специалиста влезе в серия от познати мачове !!!

ManUtd20
16.09.2012 22:29

Гледал съм точно един мач на Еркулес (срещу Барселона на "Камп Ноу" в началото на сезон 2010-2011, когато "бяло-сините" победиха с 2-0). Именно от този мач ще дам победа за Еркулес.

devic
16.09.2012 19:19

така е сотирка, мача е 1. ама що ти беше нужно да се пениш тука и да пишеш квото ти е на устата, само и само да изглежда че тоя знак ше излезе. едва ли не ако за купата не ги бяха победили сами щели да се бият. разбирам че не си заслужил призванието типстър ама малко от малко поне.

mistral
16.09.2012 14:47

Не лош избор, доколкото си спомням взеха и Уче, така че направо си се подготвят за завръщане.

Vikingit
16.09.2012 14:25

Роси е контузен до януари ба, Сотирис! Пандиани е на 100 години, иначе евала страхотен играч е! Маркос Сена си искал да напишеш, който също е на 37 год. Виляреал и днес ще види зор. Ако го играя ще е на лайв, дебнене за голове на Еркулес.