Венци Стефанов: Целта ни тази година е Европа

20:53
Венци Стефанов: Целта ни тази година е Европа
Отзиви след мача от 5-тия кръг на "А"-футболна група Пирин Гоце Делчев - Славия, завършил при резултат 3:0 за Славия:

Мартин Кушев - старши треньор на Славия: Доволен съм от момчетата, че се бориха мъжки. Поздравявам също и отбора на Пирин за мъжката борба. На този тежък терен не може да се покаже качествен футбол. Отборът притежава по-добри качества, но все пак мачът се развиваше така, както ние искахме. Доволен съм от ефективността. Освен опитни, имаме и млади състезатели с качества. Както се видя, те получават доверие, но не трябва да бързаме и те постепенно трябва да навлизат в мъжкия футбол".

Венцеслав Стефанов - президент на Славия: Още преди мача казах, че ако не спечелим, нещата ще станат по-трудни занапред, имайки предвид, че целта ни тази година е Европа. За това не бива да пилеем точки. Опрределено не съм очаквал толкова категорична победа. Знаех, че мачът ще бъде тежък. По принцип в Македония се играе трудно. А що се отнася до тежкия терен, той бе тежък колкото за нас, толкова и за Пирин".

Тенчо Тенев - старши треньор на Пирин Гоце Делчев: Три статични положение за Славия и получихме три гола. Това е нашата неопитност все още. Там сбъркахме. Второто полувреме трябваше да бъдем най-концентрирани, а ние допуснахме тези грешки. Знаехме силата на Славия, който е изключително опитен отбор. Точно тези неща си говорихме - да можем да реагираме на статичните положения. Знаехме, че и Желев, и Златков скачат добре, но сгрешихме. А и самият терен не позволи да играем това, което е играта на отбора".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация