Евертън на финал за ФА Къп след дузпи, Бербатов пропусна от бялата точка

20:43
Евертън на финал за ФА Къп след дузпи, Бербатов пропусна от бялата точка
Манчестър Юнайтед загуби с 2:4 от Евертън полуфинала за ФА Къп след изпълнение на дузпи. Двата отбора не успяха да си отбележат гол в редовното време и двете 15 минутни продължения. Така спорът трябваше дя се реши с 11-метрови наказателни удари. Тим Хауърд се превърна в герой за Евертън, след като спаси удари от бялата точка на Димитър Бербатов и Рио Фърдинанд.

Треньорът на "карамелите" Дейвид Мойс хвърли най-доброто, с което разполага в този двубой, докато мениджърът на "червените дяволи" Сър Алекс Фъргюсън заложи на доста експериментален състав. Димитър Бербатов бе оставен на пейката, а голяма част от "детската градина" на Юнайтед получи шанс за изява.

Мачът значително отстъпваше по качество на вчерашния сблъсък между Арсенал и Челси. Евертън можеше да поведе след грешка на Бен Фостър, а по-късно защитникът на "карамелите" Джолиън Лескът едва не си отбеляза автогол.

След почивката двата отбора си размениха по един опасен удар, като първо Фостър в 54-а минута трябваше да се намесва, а след това Джи-Сунг Парк би покрай вратата.

В 78-а минута Юнайтед имаха претенции за дузпа след единоборство между Дарън Гибсън и Фил Ягиелка. Андерсон в 76-я стреля опасно, но топката мина встрани от вратата на Евертън.

Редовното време завърши 0:0, а Димитър Бербатов се появи в игра преди началото на първото продължение. Допълнителните 15 минути минаха без опасности пред двете врати, а в първата минута на второто продължение Джеймс Воън пропусна от чиста поциция.

При дузпите:

Тим Кейхил би много силно над вратата и пропусна първата дузпа за Евертън.

След това Тим Хауърд спаси с крак опита на Бербатов за технично изпълнение.

Лейтън Бейнс бе точен и "карамелите" поведоха.

След това Хауърд спаси и дузпата, бита от Рио Фърдинанд.

Фил Невил вкара за 2:0 в полза на Евертън.

Неманя Видич вкарва за Юнайтед.

Точно изпълнение на Воън и 3:1 за тима на Дейвид Мойс.

Андерсон е точен за "червените дяволи".

Фил Ягиелка праща Евертън на финал за ФА Къп!!!

Съставите на двата отбора:

Манчестър Юнайтед: Фостър, Р. Да Силва, Фърдинанд, Виич, Ф. Да Силва, Уелбек, Гибсън, Андерсон, Парк, Тевес, Мачеда

Евертън: Хауърд, Хибърт, Ягиелка, Лескът, Бейнс, Осман, Невил, Фелайни, Пиенар, Кейхил, Саха

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SG_favorit_
20.04.2009 21:33

Типично по български плюете на поразия... Не знам дали да се надсмивам на простащината на някои от вас или да се възмущавам?!? Не съм фен на Манчестър, но въпреки това е крайно неприятно да чета тук как оплювате ,когото и да било от футболистите на терена... Ами идете вие там ,че да ви видим, колко можете... Да, Бербатов пропусна дузпа, но какво да се прави, има такива дни, в които не ти върви... Е, на него определено напоследък не му е идеален период относно мачовете, но и това си има причина-травма!Явно повече подцени вратаря в случая или по-скоро надцени себе си?!? Може би ще дойде време, когато ще заиграе отново ,както когато го харесваме на терена и тогава дано се сетите за жлъчните си и подигравателни коментари и ... поне да се засрамите пред самите себе си!

zandor
20.04.2009 20:50

хахахаххаха Бербатов звездата отново УСРА нещата браво бербаАААААА "номер едно си" *joking*

idol_bg
20.04.2009 20:45

Правейки анализ,на всичко прочетено до тук ми се изясни че все пак повечето мнения са прекалено крайни.Тъй че не виждам смисъл повече да дискутирам по тази тема.fena_man_utd...аз също мога да се обоснова за Бербо,но мисля че няма смисъл,тъй като смятам че Delian_kn ме разбра добре.Или поне така мисля.

fena_man_utd
20.04.2009 19:32

Delian_kn Добре може да не съм прочел внимателно приемам забележката но трябва да признаеш едно нещо,един играч(било то и нашия)като пропусне една дуспа не трябва сички да му скачат и едва ли не е свършил края на света.БЕРБО може да е пропуснал но това не значи,че трябва задължително сега да го отстраняват от отбора.Аз вярвам,че той ще превъзмогне тази ситуация и ще докаже,че просто това е бил един лош късмет.

Delian_kn
20.04.2009 18:39

fena_man_utd :
Явно пак не си чел внимателно ! Аз вече казах , че не искам да дъвкам темата Бербатов непрекъснато ! Не бих си и помислял да си правя заключения от един мач , камоли от едно положение или ДУЗПА!


nar:
С едно съм съгласен наистина Руни е най-добрият в Юнайтед.
Мнчестър Юнатед обаче не е и никога няма да бъде само един или двама играчи , така че да твърдиш , че те няма да побеждават без тях , пак струва ми се звучи несериозно !

fena_man_utd
20.04.2009 17:43

Delian_kn,Да отговоря на въпросати вместо idol_bg:
Добре кажи ти с какво ти харесва Бербатов?
Според мене и лично мое мнение не искам никой да ангажирам със него ще ти отговоря със няколко думи защо БЕРБО ми харесва,така БЕРБО на мене ми харесва не просто защото играе във един от най големите клубове,а защото го намирам за доста полезен какво искам да кажа,когато БЕРБО владее топката на противниковите играчи им е доста ако кажа и невъжно да му я вземат.Той притежава чудесна физика и чудесен поглед върху играта.Има чодесно виждане и във всяка една ситуация може да създаде голова опасност.А това,че е пропуснал една дуспа незначи че друг път няма да я вкара.И друго последно ако ти си вадиш позитиви и негативи само от една ситуация много лошо за тебе.

nar
20.04.2009 14:07

Простотия до шия. Евертън никога не са изпадали и не са щели да изпадат. Вярно е че са дали на Ман. Юн. едни от най-добрите им играчи, като Руни например, без който види се, не бият. Смяната на почти целият състав си има и добрите страни- играчите не са уморени, по-млади са, не са познати на съперника, но при някой друг отбор, това можеше и сигурно щеше да проработи. Както и да е. Аз не съм фен на шампиона защото и докато е шампион.

idol_bg
20.04.2009 13:59

Delian_kn ...С най голямо удоволствие,бих коментирал с теб каквато и да е футболна тема.Дори и за Бербо...който толкоз много се притесняваш да коментираш...
*wink* а не трябва..... Хубаво е да се води диалог,както в случая с теб,а не да се дърлим безмислено както правят много хора тука...така наречени ...ФЕНОВЕ

Delian_kn
20.04.2009 13:52

idol_bg:
Впуснах се в безмислени пререкани с "nar" , но наистина се дразня когато човек не е обективен.
А, с теб ще довършиме някой друг път , примери много могат да се дадът , но наистина не искам да коментирам Бербатов! Аз като българин и фен на футбола , и Юнайтед се надявам той да опровергае всика една критика , която съм отпровил по негов адрес.

idol_bg
20.04.2009 13:49

Delian_kn ....Виж за това съм съгласен с теб,че Юнайтед са били и винаги ще бъдат малко по силни от Евертън независимо дали са без Кантона и Шмайхел или без Руни и Роналдо......Щом Евертън са имали възможност да натиснат,но не са го направили значи без друго не могат.Или поне не в този мач и срещу този съперник.На мен също ми направи страхотно впечатление как младите в Ман. играят със страхотен манталитет и самочувствие,а това са неща които могат да се придобият само във велики отбори какъвто е и Юнайтед безпорно.Пак уточнявам че не съм фен на Ман....дори не съм фен на английски отбор,просто казвам какво ми е направило впечатление.

Delian_kn
20.04.2009 13:36

А ,бе мой човек то резултати говорят за това на кой и какво пиричат Юнайтед ... Евертън да натиснат , ти започваш да говориш смешки , май забравяш че преди година щяха да изпаднат ...Забравяиш че едни от най-добри играчи на Евертън са именно от Юнайтед ... Забравяш , че във вчерашния мач имаше само двама титуляри Манчестър... Вече казах за всички фенове , върни се надолу и проччети несмятам да го обяснявам на всеки поотделно! Не прави коментари ,които звучат несериозно ... Юнайтед без Руни и Роналдо били , като Мидълзбро ... Без тях са малко по-силни от Евъртън в пълен състав !

idol_bg
20.04.2009 13:29

Delian_kn....Тъй като ме питаш с какво ми харесва Бербо,едва ли е удачно да приключваш темата без да ми дадеш възможност да се аргументирам.Значи обяснявам за кой ли път че не защитавам Бербо,нито пък съм казвал че играе добре в момента.Няма футболист на света...нито сега ,нито преди, който през цялата си кариера да е бил на топ-ниво.За това дадох пример с много по велики от Митко играчи.Просто изразих мнение че повечето тук сте прекалено крайни спрямо него,след само няколко месеца слаба игра от негова страна.Иначе той ще си остане велик...за нашите си стандарти и ширини,за разлика от доста други българчета,които според много от вас се раздават на терена.Ще трябва пак да се впусна в примери а не ми се ще защото ги възприемаш по различен начин.

nar
20.04.2009 13:17

Delian_kn, мой човек, ти явно имаш афинитет кум думите idol_bg беше, толкова конкретен и прав, че трябва да си "верно" много смешен, че да го упрекваш или поне такъв излизаш. А дали аз щях да говоря различно, ако Ман. Юн. бяха били. Пак не си разбрал. Аз никога не съм крил, че съм фен на Евъртън. Играта им не ми хареса, защото в момента съперникът им не е в форма, и трябваше да понастъпят малко по-сериозно. Що се отнася до "червените дяволи" симпатични са ми заради Митко, но трябва да излъжа, ако кажа, че без Руни и Роналдо ми приличат не на Мидълсбро ами да речем на Челси или Арсенал.

Delian_kn
20.04.2009 13:16

Добре кажи ти с какво ти харесва Бербатов? Той велик ли е според теб? За каква толкава харизма ми говориш ? Какъв пример можеш да ми дадеш за него? Наистина ми омразна да коментирам Бербатов или спортни журналисти каквито според мен не се срещат много често в България , но това е друга тема ... Работата е там , че ти неможеш да се аргументираш за Бербатов ... На този етап той няма достатъчен принос за отбора , играта му е апатична и незаинтересована , демострира самочусвие на вече доказал се в Юнайтед играч , какъвто всъщност не е , там трябва да се доказваш във всеки един мач в който треньора заложи на теб, там неможе да се разпореждаш като в нац. отбор на България и е напълно нормално да търпи критики , въпросът е да си вземе поука! Край на темата Бербатов ! (Разликата във футбола наистина е огромна от някога, за туй се радвам, че Манчестър са велики и сега);

idol_bg
20.04.2009 12:55

Delian_kn ....Ако бех чел някъде за тия неща или ми ги беха разказвали,със сигурност може да се определи като крайност при това необоснована.Но в случая не мисля че е крайност.По твоята логика доста уважавани бивши журналисти и спортни деятели са доста крайни.Защото са употребили за тия велики играчи далеч по шокиращи за теб епитети от този който аз употребих.А колкото до величието на определен играч то се определя не толкова от гениалните му изпълнения...(в днешни дни съм виждал къде по уникални изпълнения от тези на доста от великите в миналото),колкото от феновете и харизмата му.Примери също мога да ти дам много.Колко е велик един играч не зависи само от головете или пасовете му....по просто обяснено.... *smile*

Delian_kn
20.04.2009 12:44

Опс... "Смешен" за теб не е ли крайно ? *wink*

Delian_kn
20.04.2009 12:37

Виж сега нека така да го кажа : - Личи си когато един играч има потенциала и желанието да стане велик! Личи си когато един играч изгаря за отбора и би дал "живота си" за него! Във футбола няма място за хлънчене и превземане , има място за себераздаване и себеотрицание! Един велик играч бил опровергал всички критики към себе , дори само с едно изпълнение!

idol_bg
20.04.2009 12:37

Delian_kn...Не ти звучи,или не ти харесва...защото има разлика.. *wink* Не знам дали си бил пряк свидетел на тези моменти за които говорех,но аз ги казвам не за да си чеша езика,а защото съм ги видял.А дипломатичноста е присъща предимно на хора които не са крайни...тъй че камъните не са в моята градина...

Delian_kn
20.04.2009 12:24

Аз ти казах вече : "смешен" не ми звучи , като аргумент...

Delian_kn
20.04.2009 12:22

И нека да бъдем честни има още играчи , които не са за Юнайтед , като: О`шей, Парк та дори и Флетчър - с което си мнение не пренебрегвам едичните мачове , в които те се представят горе-долу прилично...

idol_bg
20.04.2009 12:15

Delian_kn...Според мен трябва да се аргументираш когато твърдиш нещо,както го правя аз.Не разбирам защо ситуацията между тези футболисти да е неуместна за сравнение.Пак казвам...не сравнявам играчите.Надявам се да ме разбираш.

Delian_kn
20.04.2009 12:13

idol_bg :
И още нещо : квалификации от сорта на "смешен" , за ранга на звездите за които говориш - звучи "смешно" и меко казано несериозно... Бъди по дипломатичен *thumb_up*

Delian_kn
20.04.2009 12:08

idol_bg :
Аз много добре те разбрах. Може би трябваше да ти кажа , че използването на двете имена в едно изречение по какъвто и да било повод е недопустимо! Значи пак казвам , и отказвам да коментирам темата Бербатов ... Мисля си че сравненията , които правиш са не чак толкова уместни , но до някъде ще изразя съгласие , за да избигна коментар по адрес на българина ...
Нека да изчакаме...

Delian_kn
20.04.2009 11:58

- nar, не драматизирай ! Юнайтед играха на ниво ! Колкото дали Роналдо и Руни липсват , нармално е да липсват , те винаги биха липсвали , но вчерашната загуба не беше в следствие от тяхното отсъствие , до колкото липсата на късмет повлия върху крайния изход. Ако Юнайтед беше на финал коментарите ти щяха да са съвсем , съвсем други... тъй че радвай се за отбора и за младите играчи , които са родени победители ... А , Руни безспорно е най-добрия в Юнайтед , а мясля че въобще и в Англия ! *thumb_up*

idol_bg
20.04.2009 11:57

Виж сега...грешно си ме разбрал.Аз не сравнявам Диего и Митьо като футболисти,най-малкото защото са коренно различни играчи.Сравнявам ситуацията,защото беше същата.Ако имаш поглед върху нещата от онова време ще разбереш че съм прав.Диего нищо не игра в Барса..беше смешен,но никой тогава не каза още след 1-та година...той не става или той е мързелив или не оправдава парите си.На световното в Италия Диего беше бледо копие на футболиста от преди,но никой не посмя да го обвини че не се раздава с нац.фланелка,макар че точно така изглеждаше.И Анри миналата година...разни специалисти го заклеймиха че не ставал за Барса,че бил провал...пък тая година какво стана.За Канто пък мога да кажа че в нац.отбор просто беше смешен,както между другото и Папен и Жинола.Но никой не каза....тия са мърди.С тези примери просто искам да кажа че 90% от хората в сайта са прекалено крайни след едва 1 сезон на Митьо в Ман.Кажете че не играе добре,но не че не ставал за отбора или че не оправдавал парите си.Аз не знам да има в момента играч в света,който да си оправдава парите.Но това е друга тема.

Delian_kn
20.04.2009 11:43

Такива келеши като "Lazialcho" , трябва понякога да се поставят на място , но едвали той ще разбере и ще се поучи от един коментар , все пак ще опитам.
- Жалък е опита ти да търсиш конфронтация , цялостното ти изказване говори за слабототи позноване на играта като цяло , което на свой ред доказва тезата ми , че липсата на уважение от твоя страна е проявена от неспособността ти да преглътнеш поражението и да дочакаш да дойде твоя ред , за да запееш заедно с всички истински фенове на Ливърпул. Ливърпул няма нужда от фенове , като теб - защото такива фенове може да го дърпат само надолу...

nar
20.04.2009 11:40

Нормално е без Руни и Роналдо, Ман. Юн. да се превърне в Мидълсбро, но не е нормално Евъртън, в пълен състав
да ми заприлича на Фулъм без Боби Замора и Клинт Демпси, че и Андрю Джонсън и Фрейзър Кемпбъл. Гледам ги снощи
и не вярвам на очите си. Едва ли можеше да им се падне по-удобен съперник. Същото- разбира се- може да се
каже и за "Червените дяволи". Чак толкова не сериозно отношение не бях очаквал, то това ми заприлича на мач,
който трябва да покаже, кой по-не иска да излезе срещу Челси в спор за купата- мач в който с грешка на Ягиелка
при изпълнението на дуспи, настоящият шампион Ман.Юн. победи! Егати!!!

Delian_kn
20.04.2009 11:20

Челси с Карло , Не ! Даже рима има ! Карло е слаб треньор и Челси само може да загуби от него !

Delian_kn
20.04.2009 11:16

Ще помоля "fena_man_utd" преди да напише някакъв коментар да се консултира с някой около него или с google , например , за да можем да му обърнем повече внимание , не всичко е лишено от логика в неговите думи. И ако не си разбрал "fena_man_utd" , говоря ти за граматика , правописни грешки !
Сега смятам да ти кажа нещо , което ще бъде интересно за всички фенове на играта. Дузпа - идва от френските думички "douzе"- дванайсет; и "pas"- стъпки , надявам се, че съм бил полезен *thumb_up*

chakalini
20.04.2009 11:10

тАка е .. от 70-та до 90-та година ливърпул ; от 90-та до - 2009 манчо ; сега идва времето челси да е най-добрият и да печели най много *wink* *devil* xahxahxaha сегА е техен ред

Delian_kn
20.04.2009 10:49

И нека всеки фен на Челси , Ливърпул или Арсенал да разбере и проумее , че от1990г. започва ерата на Манчестър Юнайтед. Нека феновете на Ливърпул имат уважение , защото уважаеми госпожи и господа - последната титла на Ливърпул е именно 1990г. , и както Ливърпул доминира през 70-те и 80-те, тъй и Манчестър Юнайтед доминира през 90-те та до ден днешен , дори по-успешно. Нека всеки от феновете на тези отбори погледне статистиката и да се увери , че именно Юнайтед е отбора с предимство в преките двубои и това драги неможе да е случайно. Най-вече бих искал да се обърна към феновете на Ливърпул , да наистина те са един от най-добрите отбори в Англия и Света , но моля ви не се обращайте назад, много време мина от славните дни на Ливърпул - Манчестър Юнайтед е велик сега , както и в миналото - славата сега е за тях , защото те са най-добрия отбор във Англия повече от 20г. , тава са аргументите, с които всеки фен не само на Ливърпул , а и на футбола трябва да се съобразява - драги ми бийтълси !

Delian_kn
20.04.2009 10:48

Не ми се иска да коментирам темата Бербатов повече , бълари сме нека го подкрепяме до колкото можем - аз лично му пожелавам да стане легенда в Ман Ю. Нека да не правим на въпрос един пропуснат финал - по важното според мен е че отборът стигна до тук и че има толкува много млади играчи , които се представят блеснящо.

Delian_kn
20.04.2009 10:47

idol_bg :
Фен съм на Юнайтед още преди Бербатов и целия сегашен отбор.
Първо , аз Марадона него харесвам , но въпреки всичко , всеки подобен паралел между него и Бербатов звучи малко несериозно та дори обидно. Не смятам , че тук става въпрос за една пропусната дузпа. Става въпрос за едно цялостно представяне и едни 30млн. паунда , които не се оправдават , а Сър Алекс противоречи дори на себе си , за да вдъхне увереност на нашият сънародник с цел да не признае грешката ,която е допуснал при трансфера му в Юнайтед. Не си мислете ,че аз съм против него , не намесвайте отново темата за прословутата балканска завист и т.н. Бих желал Бербатов да ме опровергае по някакъв начин, но аз от самото начоло писах по форумите , че той не е за този отбор , че е апатичен , че няма дух на играч от световна класа , но за сметка на това има самочувствие в повече. Той явно не проумява , че за да бъдеш в Манчестър Юнайтед , трябва да вложиш цялото си сърце и душа - че Сър Алекс ще го защитава до време след това ще го закотви на пейката където според мен му е мястото.

Bat_Vane
20.04.2009 10:03

да да , продължавайте да им вдигате изкуствено акциите на тия кривите магарета и на бербатов по - конкретно , хахахаха айде вземи твърдия сега

LLeevvsskkii
20.04.2009 02:17

АБЕ ВИ ЛУДИЛИ СТЕ БЕ ХОРА БЕРБАТОВ И ЗА ПЛАЖЕН ФУТБОЛ НЕ СТАВА ТОИ Е ВАЗМОЖНО НАЙ МАРЗЕЛИВИЯ ИГРАЧ НА М.Ю.

idol_bg
20.04.2009 01:32

Ginekologa...Опазил ме бог да се карам.. *smile* *wink* Не съм фен нито на Юнайтед още по малко пък на Левски или ЦСКА...Така че едва ли има човек в тоя сайт с който да се скарам.Просто всеки си казва мнението и си защитава тезата...това е

playlife_
20.04.2009 00:38

Ха ха. Наистина се е доказал като ГОЛ Майстор *smile*))

idol_bg
20.04.2009 00:38

Не съм съгласен че е бил несериозно дузпата.Ако някой може да ми обясни какво значи да биеш несериозно дузпа...евала му правя.Или биеш лошо дузпата или добре.Това ...несериозно ми звучи малко като да напсуват сестра ти,пък ти иди доказвай че нямаш сестра.Че той....90% от дузпите в кариерата си ги бие точно по тоя начин.И какво...като ги вкарва значи ги бие сериозно,а като изпусне ги бие несериозно....хахахаха.Кейхил и Рио уж ги биха много сериозно ама ефекта не беше по добър.Навремето Марадона изпусна една такава дузпа срещу сърбите на световното в Италия,точно със същото изпълнение.Ама никой тогава не каза ....несериозно я изпълни...Просто лошо изпълнена дузпа и това е.Нито в ъгъла...нито в средата.

nPoC7aK
20.04.2009 00:23

Наистина кофти късмет за Берба, аз съм силно зад него, а тези скапани критици и "разбирачи", които преди месеци го боготворяха, сега изведнъж му се нахвърлиха... нормално е напрежението в него да се покачи с пъти, доказал се е много пъти като играч, като гол майстор, като "либеро"... Какво като не тича колкото другите, виждали сме го толкова много пъти просто да е там, където трябва, просто знае къде трябва да е... За съжаление точно критиците и скапаните им коментари създават изкуствено напрежение, което се отразява и на феновете... Фърдинанд е невероятен и неповторим, но и той сгреши, какво да го правим? Да го изгорим на клада на площада? А Видич? Уникален е, но и него трябва да го утрепем заради няколко грешки, но всички захапаха само Берба и за това всичко се получи по този начин...

xumuk
20.04.2009 00:00

пропусната дузпа!да,слу4ва се на всеки.които не е бил тои не е изпускал.Мартин Палермо в един ма4 пропусна 3!и наи големите са пропускали и то в много по важни ма4ове от този.но ако си се раздавал 90 или 120 мин за отбора,изгарял си от желание за победа,кравта ти ври и кипи от спортна злоба е простено.оба4е по такав на4ин да се мардосва6 по терена,с такова пренебрежение да се отнася6 вав всяка една ситуация,гласуваното ти е доверие а ти да се подиграва6 сас 88 000 4овека на стадиона,няколко милиона пред ТВ,пред трениори и колеги в отбора,и да се смята6 за звезда-това е недопустимо да става в отбор като Ман Юн.

lassitar2
19.04.2009 23:33

И както каза DKS,Митко трябваше да направи един добър мач,да си вкара дузпата и поне за малко да затвори устата на критиците..Но не го направи..Липсваха Роналдо i Руни..какъв по подходящ момент да се докаже пред света..Или ще ми кажете че сега нямало кой да му подава...Разберете бе хора Митко е играч,но не е за МАН Ю.Алекс Фъргюсен просто сгреши с привличането му,и тъй като и амбициите му и самочувствието му са големи,няма да си признае грешката...

lassitar2
19.04.2009 23:27

И аз искам да се изкажа по темата..Та значи,това че Митко е изпуснал една дузпа,няма почти никакво значение,но начина по който я би е под всякаква критика..Много ме дразните като правите сравнеие с Фърдинанд и Бербо..Кажете ми този удар на митко може ли да се нарече дузпа..засили се,стигна до топката..спря се,вратаря вече се хвърли в ъгъла и Манекена я би точно в него..Съгласен се че в друга ситуация може би щеше да се тълкува като майсторско изпълнение,но само ако я беше бил в другия ъгъл,наприме.р.Престанете да го защитавате..Фърдинанд се е доказал в Ман,а Митко все още има да се доказва..просто сега трябваше да вкара...

Vurbanov
19.04.2009 23:25

то се вижда че СаФ не прследва тази купа защтото нямаше да излезе с резервоите си!!! може да не са 5 трофея да си спечели англия па дори и шампионска лига дане земат пак ш им е добре 3 купи кои е печелил ливарпул ли или арсенал или челси или мн знаите маикаму да еба с извинение.....

DKS
19.04.2009 23:24

Жалко за Бербатов !! След тези негативи, които му се стовариха в последно време трябваше да направи един добър мач, да си вкара дузпата днес и да позатвори устите на всички като вас, където сте писали коментари по- долу !!! Бербатов е голям играч и голям играч ще си остане. Бербатов е играч с главно "И" .. Нали знаете много хора не вкарват от бялата точка..Шанс, късмет, напрежение.. Ама Бербатов си остава велик футболист и колкото и да го псувате нищо няма да промените!! НАЙ- ДОБРИТЕ ГИ МРАЗЯТ САМО НЕЩАСТНИЦИ !!!

Vurbanov
19.04.2009 23:18

еи много мразя еи таквиз не заштитени изказвания като например "ivanecat ludotopse
Lazialcho "-вашите еми ако ман бяха излезли с титолярния състав мислите ли че немаше да си ги обият от бои били слаби еми слаби като САФ пусна лапитиите да играят и пак -0-0 завършиха евартан били наи добрите не се чувате или сте некои лапитии или маса заблудени чесно !!!! от таквиз кат вас саита ш се пръсне!

PRI_A_TEL
19.04.2009 23:09

Това което говорех още в началото на сезона започна да се случва, казах че Бербатов ще поседи в Ман.Юнайтед и след най-много един сезон ще го дадат под наем или продадат. Мисля че след коментарите които се подочуват от около 1 месец Бербатов трябваше поне да си вкара дузпата за да остане някаква вяра в него, но тои и това не направи, и то не го направи по невероятен начин с лек шут и то поне да беше в ъгъла, а тя топката е виновна може би? Че се върти? Вярно има качества, но просто няма никакъв хъс, все едно е спечелил 5 златни топки и 10 купи на ШЛ, такава му е играта, мързеливец.

bonboncheto
19.04.2009 23:06

Евертън най добрите, ще вземат купата - bgbanka.com/win.php?ref=8614

fena_man_utd
19.04.2009 22:43

Стига сте критикували БЕРБО.Какво като е пропуснал дуспа случва се,ами РИО не пропусна ли и той пропусна глупаво е само него да садим.А и според мене не мисля,че БЕРБО като е пропуснал дуспата ще се закотви на скамейката,а напротив тази пропусната дуспа може да го нахъса допълнително и да започне да играе по добре,защото до този момент играта му не върви особено добре.Фенове на ливърпул какво се обажате вас кой ви отстани,а?Ами какво биха ни честито на евертън.Може сега вече да не се бориме за 5 трофея но пак мовем да спечелиме още някой.Така че горе главите и помнете едно THE RED DEVIL *devil*

napoli_fen
19.04.2009 22:36

Ginekologa тази година много хора се объркаха с прогнозите си за Евертън.Пожелавам ти да си следващия.Не сте нищо повече от Ливъпул,
Манчо или Астън Вила.

ludotopse
19.04.2009 22:31

Кирчовци ,недейте се кара *joking* Нека се порадваме на отпадането на Манчестър и да им се присмеем на приказките за 5-те купи в края на сезона... *smile* Пък - сега пак ще ме нападнат 1 купчина специалисти ,ама май този път имам подкрепа на думите ,че си Бербатов е слаб играч ,медийна звезда ,нищо специално В Championship ще му е най-добре *lol*

Lazialcho
19.04.2009 22:23

Вие Юнайтед сте най-жалкия отбор на земята. 5 трофея щели да спечелят .. 8 може би *joking* ? И понеже освен жалки и изкуствено тиражирани и подкеряни от множество институций се правите и на надменни и пускате хора от втория и третия си състав и си мислите ,че ще спечелите всичко ?! Е не става ЕВАЛА на Евъртън и нека сега и Арсенал ви го сложи за ШЛ !!

You'll never walk alone !!!

dark_b
19.04.2009 22:19

Абе Toni_Storaro ти толкова ли си закъсал че неможеш да я купиш сам *wonder* *sad*

leomesi
19.04.2009 22:16

Който не е бил от бялата точка той не е истървал. Роберто Баджо истърва на финала в САЩ но пак си остана велик.

dark_b
19.04.2009 22:15

Просто си смени ника на AntiBerbofen. *sick*

Ginekologa
19.04.2009 22:15

споко челси ще ги отнесе *devil* тия смешници и то и двата мача *wink*

Toni_Storaro
19.04.2009 22:12

Futbulfen ако искаш да му съберем пари за възглавничка! *lol*

pappi
19.04.2009 22:12

www. sportni.bg/ ?tid=40&oid=2520394&cid=11235 .... Ето и моето мнение за Бербо *wink* Отдавна мисля и аз като в това изказване !!! *joking* И нали знаете ---без разстоянията в линка *smile*

Getcatta
19.04.2009 22:12

казвам на всички: Вече без прогнози и коментари от мен, особено за моя фажори т "Левски" и неговия палячо Батков...дотука бях, ще Ви ползвам само статистиката...нещастници сме ние *wink*
А на тия дето се дърлят... абе...много сте глупави...чаои извинявайта, нищо лично..

Futbulfen
19.04.2009 22:09

dark_b т'ва че разбираме от футбол и не харесваме Барби означава ли,че не сме българи?! Ти по т'ва ли съдиш кой е българин..купи си възглавничка на Барби и лягай да спиш..и следващия път като гледаш Бербатов икато изиграе поредния си слаб,слаб мач ще влезеш тука и пак ще го защитаваш..защото си българин *joking*

Toni_Storaro
19.04.2009 22:05

А само искам да попитам Бербатов кога е бил във форма?Когато играеше в Леверкузен ли? bgbanka.com/win.php?ref=8614

dark_b
19.04.2009 22:00

Само ще кажа че всички които оплювате Бербатов сте пълни селяни. Просто неможете нищо друго освен да оплювате.Всеки играч може да изпусне дузпа или да не е във форма. Просто трябва да млъкнете и да се засрамите. Наистина има малко българи в България

Futbulfen
19.04.2009 21:57

Ако продължава САФ да се излага с патерицата с номер 9 то тогава и 3 трофея няма да са за Юанйтед..пфф какви 5,к'ви вафли бе *joking* Жалко за великия клуб

Doktorut
19.04.2009 21:46

Начинът по който Берабатов изпълни дузпата показва тотална липса на самочувствие и увереност в способностите му в момента!!!Той просто искаше топката да е в рамките на вратата, като не вложи нито точност нито сила или поне опит да залъже вратаря. Може би това наистина ще прелее чашата с търпението на А.Фъргюсън, защото напоследък Бербо изобщо не оправдава доверието което му се гласува.
А за Евъртън може само да ги поздравя!!!Заслужено класиране!!!

vladislav4o
19.04.2009 21:42

EQU ... вратар Бен Фостър , крайно эащитници Фабио и Рафаел като Евра влеэна в 70-тата минута , Гибсън , Уелбек и Мекеда като Бербо влеэна на мястото на Мекеда в 91-вата минута.Тевеэ тоэи сеэон е твърдата реэерва както и Андерсон който не играе никак эле а Скоус влеэе на мястото на Парк.Такаче 7 реэерви малко ли са ?

rado_mashinata
19.04.2009 21:40

Бербо време е да са махаш стига си са срамил явно ман. са голяма хапка *stop* най-добре за бербо си беше тотнъм ,ай ся играй в ман. това за футболист да струваш 30 млн.паунда и за 9-10 месеца с нищо да не се запомниш просто....

Gaultier
19.04.2009 21:38

така им трябва искат 5 купи да вземат,простиха се с едната вече,голямо самочувствие кои сме ние "ман утд" хахаха дано Арсенал да ги отстрани от ШЛ

Futbulfen
19.04.2009 21:37

Не знам за вас,но аз името на голямата ни "звезда" *joking* го чувах повече докато беше на скамейката .. бях го забравил докато не закопа Юнайтед *sick* Пак ли не му подаваха,или какво..к'ва е причината и оправданието тоя път а?! Не излизайте с т'ва,че игра малко,30мин са достатъчно време за един качествен футболист..какъвто Барби обаче НЕ е *wink*

EQU
19.04.2009 21:36

не играха всички титуляри, обаче все пак играха Андерсон, Парк, Тевес, Рио, Видич, Евра, Скоулс и Бербо.
така че не казвайте, че резервите на ман надиграха Евъртън

KoKIcHaAa
19.04.2009 21:33

ако не свиреше педерастията Райли ман щеше да е на финал ,така че млъкваите псевдофутболни специалисти

Tlemc3n
19.04.2009 21:32

*party* *thumb_down* Долу манчестър ,не е всеки ден Великден!!!! *lol* *lol*

spitara
19.04.2009 21:28

Смотани тапи злобни балгари !!!! Точно заради бербатов ли Манчо отпадна А ? Я ми кажете той ли е най-виновния ? Бахти тапото население.... Нито сам фен на манчестар нито на бербо (Манчо ми е противен отбор )... няя кво да кажа ..

KoKIcHaAa
19.04.2009 21:26

а пък тоя АНТИСЪДИЯ Майк Райли проваля абсолиутно секи мач който свири ,той е пе....рас като всички вас фенове на пуул (почти всички)

KoKIcHaAa
19.04.2009 21:24

всички пуулци сте смешници, паднахме ама с резервите и след дузпи

chelsea18
19.04.2009 21:24

shoko: vseki ma4 sadiite rejat man4estar *lol* Това е най подпирания отбор в Англия бе смешник

KoKIcHaAa
19.04.2009 21:23

аве ко избивате комплекси ве тъпаци , евертън на би ама вас също ама
нии бяхме с резервите а вие с титулярите ,и на кой му пука за тая ФА къп при положение че има мн по важни трофеи за печелене

shaban_gs
19.04.2009 21:20

Shokoo личи си ти колко разбираш от футбол щом си фен на манафчестар *joking*

magik1
19.04.2009 21:13

мнението ми е сбор от MaRsa7a и true !!!
САМО ЕВЕРТЪН !!! Видя се колко стуват ман ю *lol*

PlamenAnti
19.04.2009 21:13

Някой може ли да даде линк, откъдето да гледам дузпите?

Tovalan
19.04.2009 21:12

Феновете на Пуул да мълчат, защото Евертън ги отстрани в продълженията още с титулярите на Пуул!!!

MaRsa7a
19.04.2009 21:09

за 20 титли да ми мечтаят сега.Айде манафчесър.

peshky_
19.04.2009 21:08

незнам защо изобщо дават да се пишат коментари тука всеки път едно и също не ви ли омръзна когато Ман Ю. паднат секи плюе когато бият тея дето плюят ''случаино'' ги няма.Видя се много добре че без 8 основни футболисти Юнайтед не отстъпи по нищо на коравия тим на Евертън.

marchela_CR7
19.04.2009 21:07

levski_s0fia и аз мисля така ! след днешния мач го доказа :X:X

Toni_Storaro
19.04.2009 21:06

Манчо гризна дървото,сега трябва да си получат заслуженото и от Арсенал, bgbanka.com/win.php?ref=8614

levski_s0fia
19.04.2009 21:05

да.. нищо чудно Бербо да турка пейката вече ... Радвам се че той играе в любимия ми отбор но ... с тая игра по добре да седи резерва .. :/

pav81
19.04.2009 21:02

Колкото и да е тъжно и жалко, това май беше края на Бербо в Ман Юнайтед *stop*

Hella
19.04.2009 21:02

Ман. ги спука с резервите. Евертън само с дузпи могат да бият де*а смешките грозни!!!!! Да не говорим, че нещастния скелет Райли не даде 100%ва дузпа ши*аняка му с ши*аняк да изгние дано!!!!!! *evil* А колко до Бербатов аз имам по силен и точен шут ама всичко тръгна от Райли нещастника тъп

arsenov
19.04.2009 21:01

shoko0: ае ти ква маимуна си е???? ne виждаш ли хората как пишат а ти си единствения идиот ходи си чати някаде с тея числа *lol*

Tovalan
19.04.2009 21:01

SweedeN, незнам на колко си години, ама с тоя ник и коментарите ти, които сигурно не подхождат на възраста ти, ставаш смешен! Не говоря само за този коментар тук.

levski_s0fia
19.04.2009 20:59

marchela_cr7 и аз съм на това мнение .. помагал той .. видя се колко помага .. не свири 100% дузпа

2-true "1 ГОЛЯМО БРАВО НА КАРАМЕЛИТЕ момчетата показаха дух" какъв дух бе момче какъв дух за показали в тия дузпи бе ... Ман владееха мача въпреки че играеха с резервите но .. не успяха да вкарат

lariat
19.04.2009 20:58

Понеже всички сте силни ще задам един въпрос,Евертън са с титулярният състав,а Манчестър с 8 резерви,кога Евертън успяха да им вкарат? (Когато започнаха дузпите,дерзайте) sir евала мистър_пломба,любимец си ми,даже идол,но продължаваш да трупаш черни точки.

Tovalan
19.04.2009 20:58

true, порасни малко, постигни това, което Сър Алекс е постигнал и тогава му давай съвети нодоносче такова! Никой друг в момента няма такъв широк състав като Юнайтед, така че злите езици да мълчат! Щом Съра е преценил, че няма да играе с титулярния състав, значи знае какво прави и какво иска!

SwedeN
19.04.2009 20:58

Сбогом паляци, цял живот ще го ядете на отборите от Ливърпул.STAND UP IF YOU HATE MAN U

true
19.04.2009 20:54

хахахахаха САМО МАНЧЕСТЪР хахаххахахахаахаххахаха Фърги се мисли за велик но накрая хапна 1 ГОЛЕМ и така ще е занапред докато не разбере че не всичко което лети се яде ! 1 ГОЛЯМО БРАВО НА КАРАМЕЛИТЕ момчетата показаха дух и в продълженията направиха Юнайтед СМЕШНИ.Колкото до следващия мач ШАМПИОНИ са Евертън много далеч стигнаха зада се предадат лесно !

Tovalan
19.04.2009 20:52

Е*ати жалките типове коментират тука! Вашите отборчета винаги печелят всичко и никога не губят ли!? Дузпите са хазард нищо сигурно при тях няма и въпреки това с този млад състав Ман Юнайтед доказаха, че имат може би най-широкия състав в момента. За да отрече някой това трябва да е сляп или глупаво келешче. А на типичните простаци, които само плюят ще кажа само, че сте много жалки и заради вас нивото на БГ футбол е такова!

SG_favorit_
19.04.2009 20:52

Хайде сега кажете, че не познавам Исках дузпи - видях ги , исках Евертън да бият-биха! Честито на победителите и техните фенове *wink*

true
19.04.2009 20:50

хахахахаха САМО МАНЧЕСТЪР хахаххахахахаахаххахаха Фърги се мисли за велик но накрая хапна 1 ГОЛЕМ и така ще е занапред докато не разбере че не всичко което лети се яде ! 1 ГОЛЯМО БРАВО НА КАРАМЕЛИТЕ момчетата показаха дух и в продълженията направиха Юнайтед СМЕШНИ.Колкото до следващия мач ШАМПИОНИ са Евертън много далеч стигнаха зада се предадат лесно !

bokluka
19.04.2009 20:50

Бербо бербо ... поне дуспи вкарвай бре ... и без тва нищо не праиш ... поне дузпите ...Ама си мисля че манчо и не искаха да бият щот после щеха да сгафят ... не че са пак няма да сгафят ама ...

vladislav4o
19.04.2009 20:50

La4kata89 ти си пей но това беше отбор с 8 реэерви в стартовия си състав и играха даже доста добре преднид състава пък ти си! *joking*

arsenov
19.04.2009 20:50

бербатов не изневери на стилът си на мързелив клоун и за пореден път се доказа *lol*

teenage_head
19.04.2009 20:49

еми ако съдията си беше свирил дузпата която не беше отсъдена в редовното време манчестър щяха да си продължат още преди продълженията

MCFOXXX
19.04.2009 20:47

Видяхте ли го Барби? хахахахах
32 хиляди не струва, те милиони дадоха.
*joking*

angel_hi
19.04.2009 20:47

БРАВО на Карамелите те го заслужават а за Манчо нека ви

levski_s0fia
19.04.2009 20:44

е не става така .. 80% от тобора ти да са резерви и да се надяваш да стигнеш до финала ... найстина това са Ман.Ю. и можеше и да стане но беше многоооооооо рисковано .. *evil* камоли и с тая шушумига на вратата кадето се сбурка на каде да ходи тоя мач ... *sick* *angry*

tamplier
19.04.2009 20:43

Браво на Евъртън,край на късмета за Ман юн.

FlipSy
19.04.2009 20:42

аааааааааааа Лудницааааааааааааа

riki
19.04.2009 20:38

бербатов изпуска дузпа *joking*

bonboncheto
19.04.2009 20:28

Карамелите трябва да идат на финала, заслужават го :bgbanka.com/win.php?ref=8614

Samoletski
19.04.2009 19:59

Определено МЮ имат късмет през този сезон.

peshkin
19.04.2009 19:59

Айде Берба влезе ся ще се прак работа *wink* .

Barazite
19.04.2009 19:41

ами така е САФ ще играе с резервите,ако играеше с/у Арсенал или Челси дали щеше д ае така....просто късмет при жребия за МЮ че изтеглиха Евертън

SG_favorit_
19.04.2009 19:35

...искам дузпи *party* пък тогава да видим днес на чия страна е късмета

peshky_
19.04.2009 19:10

SG_favorit_ като казах че се справят имах предвид че засега резултата е 0:0 и не са допуснали гол въпреки че и имаха няколко положенеия пре вратата на Евертън но наистина скучничък е мача

SG_favorit_
19.04.2009 19:02

peshky_ , стига си фантазирал ... не виждаш ли, че направо ще заспят на терена... сигурно тренера не им е дал да си изпият млякото преди мача...
По-скучен, от най-скучните мачове на Манчестър Юнайтед до сега!
Добре, че поне в защита са по-освестени, иначе до сега да е приключил мача...
Но въпреки това САФ демонстрира голямо самочувствие като излиза с този състав днес... Сякаш не го е еня как ще завърши този двубой?!?
Поне се надявам да се нагледаме на дузпи /дано /, ако няма да видим нещо друго днес *thumb_up*

peshky_
19.04.2009 18:55

браво до сега ''бебетата'' се справят а ако успеят да победят е тогава Ман Ю. е ВЕЛИК във всяко отношение *joking*

Futbulfen
19.04.2009 18:51

Голям риск е поел САФ с тоя състав..все пак т'ва е 1/2 финал и Юнайтед има реалния шанс да се класира на финал.Да дадеш почиввка на един двама да,но не половината отбор..едва ли *sick* и все пак ще видим