Лечков и Трифон Иванов дадоха начало на Каменица ФЕНкупа 2012

15:17
Лечков и Трифон Иванов дадоха начало на Каменица ФЕНкупа 2012
Големият финал на юбилейното 10-то издание на футболния турнир за аматьори Каменица ФЕНкупа 2012 стартира днес на на игрищата в комплекс "Албена".

Началото на най-оспорваните мачове поставиха специалните гости Йордан Лечков и Трифон Иванов, както и клубната легенда на Берое (Стара Загора) Петко Петков и бившият голмайстор на "А" група Георги Славков.

В Големия финал участват най-добрите 24 тима от цялата страна, които извоюваха първо и второ място в 12-те регионални полуфинала, които се изиграха от април до юли. Отборите бяха разделени в шест групи по жребий.

Мачовете в комплекс "Албена" ще се играят цял ден в събота, а за неделния ден и фазата на директните елиминации ще се класират първите два отбора във всяка от шестте групи, както и четирите тима на трето място, които са с най-добри резултати след изиграните срещи.

Отборите на Журналистите и Каменица ФЕНкупа определиха темпото на играта с оспорван демо-мач, който бе разделен на две "медийни предизвикателства" - тимът на Каменица ФЕНкупа игра по едно полувреме срещу представителите на националните и на варненските медии. Началният удар дадоха Трифон Иванов и Йордан Лечков, а крайният резултат бе 2:1 за журналистите. Шампионите на Каменица ФЕНкупа 2012 ще станат ясни след финалния мач на 16 септември (неделя) от 12:30 часа и ще грабнат впечатляващата награда да гледат на живо мач на някои от най-големите европейски отбори по избор на отбора първенец.

Голмайсторът на финалния турнир пък ще получи като награда посещение легендарния стадион на Манчестър Юнайтед "Олд Трафорд". Организаторите предвиждат и още специални призове за участниците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация