Арминия Билефелд - Бабелсберг, спечелен

12:29
Арминия Билефелд - Бабелсберг, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 7 познати от общо 13 мача - 53.8%

► Залог на деня за 15.09.2012 г.



Мащабите и възможностите на двата клуба тук коренно се различават. Арминия Билефелд е славен клуб и пребиваването му в третия ешелон е по-скоро резултат от лошото стечение на ситуацията в клуба в последните години, докато присъствието на Бабелсберг тук може да се приеме за нещо нормално. Гостите останаха за тяхна радост и този сезон в този дивизия, след като в края на миналогодишната кампания се оказаха първият тим финиширал точно над зоната с изпадащите отбори и то на една няколко точки над тях. Сега Бабелсберг продължава със слабото си представяне, като вероятно тимът е един от най-слабите в групата, въпреки малкото изиграни срещи. Процентът на успеваемост на Бабелсберг в неговите опити да измъкне нещо във визитите си е равен на нула. Бабелсберг загуби и 4-те си излизания от началото на сезона, а преди да запише победа в миналия кръг вкъщи се намираше в ситуация на 3 поредни поражения и без победа от началото на сезона. Арминия, ако запази стартовата си форма, няма да има проблеми с промоцията и след загубата като гост на традиционно силния домакин Унтерхакинг в изминалия кръг, сега има шанс за бърза и лесно реабилитация, и то пред собствените фенове. Преди въпросната загуба в изминалата среща билефелдци се намираха в серия от 5 поредни победи и нямаха поражение от началото на сезона. Тук само един тим от общо 4 гостували в Билефелд си тръгна с една точка, но едва ли Бабелсберг ще бъде способен да се съпротивлява адекватно и да измъкне нещо от един от топфаворите за участие във Втора Бундеслига следващия сезон.

Прогноза: 1- коефициент - 1.65

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ronaldivo
15.09.2012 16:25

Мача бил от 15, аз мислех, че е от 19. Вече водят с 3:0 явно сотирофф ще познае...Айде наздраве Попай, сега каква радост ще има при познат мач *lol*

ronaldivo
15.09.2012 16:24

Сотирофф пак е избрал мач с 1.40 коеф. От мен 3 + за домакина, 1,40 е подигравка. Тоя тука се гъбарка с хората, дано от Понеделник да не е на работа