ЦСКА на път да изгори за Европа, червените най-после с новите срещу Ботев Враца

09:07
ЦСКА на път да изгори за Европа, червените най-после с новите срещу Ботев Враца
Тема Спорт:
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов за първи път през сезона ще разполага с почти пълен състав. Девет от новите попълнения вече имат право да играят.

Футболистите и треньорския щаб на ЦСКА са получили ултиматум от шефовете на клуба. До края на полусезона те трябва да съкратят изоставането си от лидерите до три точки. В момента Левски и Лудогорец са седем пункта пред червените.

Бойко Борисов може да се окаже спасител и на Ботев Враца. Кметът на града Николай Иванов е помолил премиера за съдействие.

Левски ще излезе с четвърта нова защита за пет кръга при гостуването на Берое в неделя. Димитър Везалов отново е на линия и вероятно ще започне титуляр.

Солени глоби чакат футболистите на Славия при издънка срещу новака Пирин Гоце Делчев днес.

Меридиан мач:
ЦСКА е на косъм да изгуби лиценза си в Европа за следващите три години. Инспекторите са УЕФА са установили пълния батак в клуба и положението изглежда неспасяемо.

Иван Бандаловски вече не е втори капитан на ЦСКА. Стойчо Младенов е отнел лентата на защитника заради отсъствието му от тренировка.

Черноморец Бургас постави цена от 600 000 евро на Яник Боли.

Селекционерът на Япония Алберто Дзакерони може да пристигне в България, за да наблюдава новото попълнение на Славия Дайсуке Мацуи.

7 дни спорт:
Ганайският нападател на Левски Агиеманг Опоку бе изваден от групата за гостуването на Берое. На негово място бе включен Илиян Йорданов.

ЦСКА ще излезе със схема 4-2-3-1 срещу Ботев Враца. Атаката на червените ще води Тасио.
Ботев Пловдив ще преследва първа победа като гост срещу Черно море. Двата отбора излизат на "Тича" с идентични схеми – 4-2-3-1.

Монтана и Черноморец Бургас се изправят един срещу друг в битка за първа победа. Домакините залагат на 4-2-3-1, а акулите ще използват 4-5-1 с Яник Боли на върха в атака.

Пирин ГД излиза с всичко най-добро срещу Славия днес и ще преследва трите точки. Новаците залагат на 4-4-1-1, а белите на 4-2-3-1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация