ПСЖ надви Тулуза, Монпелие отново се издъни

23:38
ПСЖ надви Тулуза, Монпелие отново се издъни
Отборът на Пари Сен Жермен записа втора поредна победа във френската Лига 1. Възпитаниците на Карло Анчелоти се наложиха трудно с 2:0 при домакинството си на Тулуза в среща от 5-ия кръг на шампионата.

Парижани откриха резултата в 38-ата минута на двубоя с попадение на Хавиер Пасторе, който с прехвърлящ удар направи стража на виолетовите безпомощен. В средата на второто полувреме Златан Ибрахимович оформи крайното 2:0 след съвместна акция с Жереми Менес.

В определени периоди от мача ПСЖ изпита сериозни проблеми в дефанзивен план, но в края на краищата съумя да стигне до трите точки без да допусне гол в мрежата си.

След края на двубоя Пари Сен Жермен се изкачи на 3-о място във временното класиране с 9 точки, докато Тулуза зае 6-а позиция, оставайки с 8 пункта.

В друга среща от кръга новакът Реймс излъга у дома шампиона Монпелие с 3:1 и излезе на 7-о място с актив от 7 точки. Toчни за домакините бяха Диего Ригонато, Гетан Курте и Кристофър Гломбар, които се разписаха съответно в 38-ата, 70-ата и 80-ата минути. Реми Кабела пък бе авторът на почетното попадение за гостите. Така южняците допуснаха трета загуба от началото на сезона и се смъкнаха на 14-а позиция с едва 4 пункта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alePSG
15.09.2012 00:02

Монпелие зимата ако не вземат класен нападател нищо добро не ги чака.

demetrio
15.09.2012 02:42

Същото направиха Монако и Нант след като спечелиха шампионата. На следващия сезон около 10-то място. Но за Монпелие е твърде рано да се говори.