Инголщат – Унион Берлин, спечелен

13:46
Инголщат – Унион Берлин, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 6 познати от общо 12 мача - 50.0%

► Залог на деня за 14.09.2012 г.



Инголщат изпусна да стартира сезона с домакинска победа, след като поведе с 2:0 на Енерги, но допусна изравняване до 2:2 в крайна сметка. В следващото си домакинство отборът загуби, а сега има за съперник, който изглежда преодолим и константно колеблив навън. Унион Берлин загуби 3 от 4-те си изиграни срещи до тук, а навън падна и в 3-те си гостувания. Отборът не се справяше добре в изминалия сезон при изявите си навън и въпреки, че завърши в горната част на таблицата, се оказа третият най-слаб гост. Този сезон ресурсите и възможностите на гостите изглеждат още по-занижени и в гостуването си на един от тимовете, който разчита предимно на домакинските си изяви, е твърде вероятно те да загубят. Инголщат притежава няколко популярни играчи, които са и с богат опит в Бундеслигата. Тимът разчита и на сериозна подкрепен от автомобилния гигант "Ауди", който е официален спонсор на отбора. Клубът определено върви във възходяща линия и участието му в Бундеслигата е въпрос на време, устойчиво развитие и на натрупване на необходимата зрялост. В изминалия кръг дойде и първата победа навън за сезона над Падерборн, а сега вероятно ще последва и дебютна такава за новата кампания, но на собствения стадион. Изминалия сезон Инголщат изпусна победата на Унион в продължението на мача, след като водеше с 3:2, а в предишното си домакинство на берлинския тим го победи минимално с 1:0. Всичко това превръща домакините тук в сериозен фаворит, а и при завидните възможности, които те притежават, тимове от подобен калибър би трябвало да бъдат побеждавани вкъщи.

Прогноза: 1- коефициент - 2.27

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IzRuSeN
14.09.2012 20:48

Излезна в последната минута... БРАВО

IzRuSeN
14.09.2012 20:31

Тоя мач ако излезле ще е истинско чудо !

Vikingit
14.09.2012 20:12

1-1 на почивката. Троен мач, както си и мислех.

zarko59
14.09.2012 17:42

инголщад-унион берлин -1, монако-дижон-1, псж-тулуза-1, мисля че ще станат и трите ; залога ми е 20 лв

mistral
14.09.2012 15:05

В четири кръга - 3 гостувания за Унион. Не че не възможно, но да си беше направил труда да провериш. Имат две гостувания, една загуба и едно равенство. Равенството (3:3) бе в първия кръг срещу лаутерите, като столичани даже бяха напред в резултата по едно време. Изобщо, като пишеш за отбора, срещу когото залагаш се чудиш как да го направиш да изглежда, че е въпрос на едно излизане на терена на фаворита за победа. А ако случайно фаворитите не успеят да вкарат, то ъндърдоговете сами ще си вкарат някой автогол *lol**lol**lol*.