Неймар с нов шедьовър за Сантос (видео)

10:51
Неймар с нов шедьовър за Сантос (видео)
Младата бразилска суперзвезда Неймар отбеляза поредния красив гол за своя отбор Сантос Сао Пауло. 20-годишният нападател се разписа в 87-ата минута на мача срещу Фламенго, който тимът му спечели с 2:0.

Първият гол в срещата от бразилския шампионат пък реализира Виктор Андраде. Той е само на 16 години, но е сочен за следващата голяма звезда на Бразилия и е в полезрението на почти всички големи европейски клубове.

Видео с попаденията на нападателите в снощния мач:


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

uB4oTo
13.09.2012 13:58

Не мисля, че Неймар ще блесне в Европа. Като цяло играта тук е по-динамична и в същото време по-твърда. Според мен ще се случи нещо подобно като с Робиньо, Пато, Савиола... Все играчи, които се очакваше да са едва ли не феномени, но в крайна сметка нито един от тях не е нещо чак толкова неповторимо

Kotov
13.09.2012 13:46

НЕймар има много хубави голове но тоя не е от тях не мисля че е много специален както всички го описвате а специално за неймар каот футболист много бразилци са си преключвали кариерата и са се отдали на жени наркотици алкохол и прочие като дойдат в европа за това няма гаранция дали ще бъде голям играч въпреки че е голям талант и че играе в БРазилия не го прави страхотен футболист първенството им е под всяква критика *smile*

vinni
13.09.2012 12:52

след Световното 20014 Неймар ще дойде в Европа

vinni
13.09.2012 12:49

безспорно Неймар е талант. ГОЛЯМ ТАЛАНТ

SuperSizee
13.09.2012 11:14

16 години и играе цял мач момчето, а нашите тук не ги пускат на 20, защото "не са готови за големия футбол още"...

Неймар е страхотен футболист, но не ми харесва това което направи Сантус. Колкото и да ценен да си закриеш други отбори като ханбал, женски отбор и каквито бяха там само и само той да зима космическа заплата ми се струва смешно. Сигурен съм че продават една дузина футболисти на година и имат още толкова звезди в школата, че да правят такива жертви за него. Барселона или Реал М, това ще е трансферната битка следващото лято.

Livepool_fan
13.09.2012 12:02

Абсолютно вярно. Неймар е уникален талант, и такива като него не ги има под път и над път, но не бива президентът на Сантош да жертва толкова много за един футболист, а и да спира бъдещото му развитие. Какъв е този театър, да му иска 60 милиона и да не го пуска, само и само да се хвали, че в отбора си има МЕГАСУПЕРГИГАХИПЕР талант. *joking* И преди е имало такива феноменални таланти, но за тях не са се искали подобни суми. Дано най-накрая президентът на Сантош се вразуми, тъй като няма смисъл от всичко това. Ясно е, че рано или късно Неймар ще напусне. По-добре да е рано и да се спре този театър.