Йънг Лайънс – ФК БДПММ, спечелен

10:44
Йънг Лайънс – ФК БДПММ, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 5 познати от общо 11 мача - 45.4%

► Залог на деня за 13.09.2012 г.



След подновяването на участието си в сингапурското първенство ФК БДПММ се оказва един от основните претенденти за титлата. Тимът е собственост на принца на Бруней, който преди това е бил вратар на отбора и тимът сега се полза със завидна подкрепа в много отношения. И като финансови възможност гостите сериозно превъзхождат доста от опонентите си. Те са водени от хърватския спец Вйеран Симунич, а в селекцията им се подвизават двама бразилци, хърватин и ганайски нападател. Попълнения достатъчни, за да може ФК БДПММ да даде сериозна заявка за титлата. Тимът приключи преди паузата в шампионата с поражение вкъщи, а след привличането на няколко нови играчи и подновяването на кампанията тимът все още не успя да запише победа. Това може категорично да се определени като моментен спад във формата на тима и липса на обиграност, но не и като сериозен срив. Въпреки това тимът в момента е на 6 точки от първата позиция. Йънг Лайънс по традиция винаги се бори просто да оцелее и в настоящата кампания няма да надскочи ръста си. Домакините загубиха вече 3 от 8 домакинства и изпитват сериозни затруднения да отбелязват попадения. Изминалия сезон Йънг Лайънс загуби 9 от 16 домакинства и показа завидни слабости, а срещу подобен силен съперник те вероятно ясно ще намерят отражения. Гостите до сега са спечелили половината от визитите си, а и се намират в серия от три поредни победи на настоящия си съперник и предвид разлика във възможностите на двата съперника, тук двойката е най-очакваната развръзка.

Прогноза: 2- коефициент - 2.15

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
13.09.2012 12:00

излъгах се да ти прочета изреченията. 70% от уикипедия - останалите не са верни. ти като специалист по всички първенства, не знаеш ли че в сингапур НЕ изпадат отбори. как се борят. от доста време не им следя първенството, преди беше на мода и не знам кви са тия бруней. йънг лайънс са отбор с традиции и домакинството е голям фактор. тая 2ка дето си я писал е чист хазарт.