Гуус Хидинк иска да гърми шампанско в края на сезона

09:49
Гуус Хидинк иска да гърми шампанско в края на сезона
Мениджърът на Челси Гуус Хидин изглежда доста дисциплиниран и строг човек, но със сигурност няма да откаже завидно количество шампанско, ако футболистите му го зарадват с 3 титли в края на сезона. Вчера "сините" отстраниха Арсенал в полуфинал за ФА Къп и си осигуриха директен сблъсък трофея.

"Надявам се да напусна тима на 31 май с бутилка шампанско в ръка, а може и с няколко бутилки, ако спечелим ФА Къп, Шампионската титла и Шампионска лига. Наслаждавам се на работата си в този отбор. На лице е изключително положителна атмосфера", каза Хидинк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stoqn_maradona
19.04.2009 16:15

Ето тва със атмосферата ме кара да си мисля че той ще размисли и ще остане...това е нещо което най-много искам...Любимият ми отбор от много отдавна не е изглеждал така...Ако остане просто ще покаже на Мориньо,че може и с красива игра да се печелят титли...CHELSEA!!!

angel_hi
19.04.2009 15:02

Значи за Висшата лига едва ли Челси ще вземе титлата най-мн на 2 място.За ФА финал с Манчо може на късмет,а за ШЛ трябва Барса да победят това е трудно че и финал.За мен 1 титла могат да вземат но ЕВАЛА на ХИДИНГ правя Челси се справя страхотно

AviMC
19.04.2009 14:03

Правилно,докато има мачове-има и шанс за титлаа и на Ман Юн, и на Ливър,и на Челси,че дори и за Арсенал.Просто едни имат по-голям шанс,други по-малък.За ШЛ:Барса нямат конкуренция в Испания.Т.г. испанските отбори са много зле.Пък и с игрите и резултатите си,Челси най-много заслужават Европейската купа.
Пожелавам успех на Хидинк и играчите на Челси

ForzaMilan1899
19.04.2009 13:34

Моя приятел Роман трябва да задаржи Хидинк.Справя се много добре и ако му се даде време може да пожъне успехи.

Lucas_Podolski
19.04.2009 12:48

Като ти прочетох последното изречение и ми стана ясно защо пишеш глупости. Колко му е Челси да стане шампион - Още едно 1:3 на Анфийлд, както и повторение на резултата от вчера, само че на Емирейтс и ето ти Челси шампион!

kobrata_kz
19.04.2009 10:59

Шампионската титла бая трудно ще я вземат като са на 7 точки зад Манчестър *devil* тоя нещо се е побъркал ама му пожелавам успех в ШЛ ФА къп. Само Ливърпул оле