Севастопол – Буковина, спечелен

15:24
Севастопол – Буковина, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 4 познати от общо 10 мача - 40.0%

► Залог на деня за 12.09.2012 г.



Едно ниво под елита на футбола в Украйна най-стойностният тим в дивизията е този на Севастопол. Клубът изпадна крайно незаслужено миналия сезон и сега ще положи всички усилия, за да се осигури отново елитен статут. Селекцията на домакините почти винаги започва с бившите играчи на Шахтьор Донецк Мариус Левандовски (капитан на Севастопол) Игор Дуляй и ексзащитника на Мюнхен 1860 Мате Гвиянидзе. Домакините нямаха поражение в последните си шест срещи преди да паднат навън в последния кръг. Преди споменатата злополучна среща Севастопол се намираше и в силна серия от три поредни победа. Моряците нямат загуба вкъщи, като стартираха с две ремита и записаха три поредни домакински победи.

Гостите от Буковина завършиха изминалия сезон на шеста позиция от 18 тима и сега несъмнено ще бъдат отново част от златната среда в таблицата. Изявите им по чуждите стадиони са повече от колебливи, като те нямат победа навън от началото на сезона, а гостуваха само на тимове, които в момента са под 10-то място в таблицата. Двата тима бяха съперници на 22-ри август тази година и в надпреварата за Купата на Украйна, като Севастопол спечели с 1:0 и очаквам и сега в далеч по-приоритетната за него надпревара за първенството да запише победа и да добави три точки в актива си.

Прогноза: 1- коефициент - 1.55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IzRuSeN
12.09.2012 23:05

Пък и Сотиров преписва от 2 сайта... аз съм го засичал поне 10 пъти... Изчаква определения сайт до 1 или 2 часа следобед и в момента в който сайта пусне прогноза... След 10 мин Сотиров пуска същата прогноза тук. !!!

IzRuSeN
12.09.2012 23:02

Ето ви една прогноза

Villarrea -Ponferradina

Прогноза: 1 - 1.5 коефицент...

Но коефицента не е в Еврофутбол а в Бет365...

ivan75
12.09.2012 20:05

Давай,Сотиров,само такива Смели прогнози от по 1.5 ще повишат успеваемостта на СПЕЦИАЛИСТА!!!

devic
12.09.2012 20:22

1.36, то просто не си заслужава да следиш. никъв интерес. никва интрига. като гледам колко реда си изписал (надявам се да са твой лично) и като гледам коефицента нямам желание да ги чета.