Оставки и глоби в щаба на Армения

14:29
Оставки и глоби в щаба на Армения
Треньорът по физическата подготовка на арменския национален отбор Раймонд Верхейен подаде оставка, съобщи самият той в страницата си в Туитър.

"Съжалявам, че Армения и Уелс загубиха. И двата мача ги гледах по телевизията снощи. А преди това обявих, че напускам националния отбор на Армения по лични мотиви", съобщи холандският специалист, който преди да пристигне в Ереван, е бил на същата позиция в Уелс.

В същото време старши треньорът Вардан Минасян защити капитана Саргис Ховсепян от обвиненията на журналистите, че той е виновен за поражението от България. 39-годишният бранител на Пюник снощи изигра своята 132-а среща с националната фланелка.

"Не искам да говоря за съдийството, отборът ни се представи слабо. И не сме загубили заради грешките на Ховсепян. И ви съветвам всички, да не се концентрирате върху него", каза още Минасян, цитиран от сайта NEWS.am.

Той допълни, че федерацията на Армения също ще предприеме санкции за неспортсменското поведение на някои от неговите играчи. Какви обаче ще бъдат те, си остава информация за хората от съблекалнята.

"И българите, и ние правехме грешки. Но като цяло срещата мина на високи обороти. През второто полувреме започнахме добре, но червените картони промениха всичко, каза още Минасян.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация