Бивш бос на Юнайтед: Изгонете Бербатов!

08:53
Бивш бос на Юнайтед: Изгонете Бербатов!
Бившият шеф на Манчестър Юнайтед Томи Дохърти призова ръководството на "червените дяволи" да се отърве при първа удобна възможност от Димитър Бербатов. Дохърти смята, че българинът е мързелив футболист, който често страда от контузии и не оправдава платените за него малко над 30 милиона паунда.

"На терена Бербатов не изглежда толкова заинтересован, а и може да получи травма по всяко едно време. Би трябвало Бербатов да бъде като Карлос Тевес и винаги да се връща на помощ на защитата. Сигурен съм, че ако някой изяви желание да го купи през лятото, то Юнаитед веднага ще се съгласи да се радели с него", коментира пред "Дейли Стар" бившият бос на тима.

Дохърти е на мнение, че новата звезда на "червените дяволи" Федерико Македа е много по-добър от Бербатов, въпреки крехката си възраст.

"Младото момче е само на 17 години, но изглежда 10 пъти по-добър футболист от Бербатов", допълни още Дохърти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
20.04.2009 01:24

lassitar2..Напротив...следя ти много добре мисълта и много точно отговарям на въпросите ти.Просто ти променяш темата.Пита ме каква е разликата в играта на Манчо...аз ти отговорих каква е.Защо да не правя сравнение...като ефекта е един и същ.Както и да е подходил един играч към изпълнение на дузпа...щом я е пропуснал значи я е изпълнил зле.И пак доказа че не гледаш внимателно...преди да говориш.Митьо изобщо не я би в ъгъла на Хауърд.Опита се да я бие в средата,но не се получи и вратаря я изби с крак.Не споря....лошо я изпълни,но не мисля че е подходил несериозно както се опитват много хора да изкарат тука.А ти виждал ли си аматьор как бие дузпа.Ще ти помогна...точно както Кейхил я изпълни.Как мислиш...дали не уби някой фен отзад.И много бързо го махнахте от Ман...Митьо.Пълно разочарование а.Ами то и за Анри така говореха миналата година като премина в Барса...че даже некои специалисти го продадоха.Пък той взе че остана в Барса и сега е един от най добрите там.Нека да направи още 1-2 сезона пък тогава да говорим и да съдим колко голям футболист е.А за националния като каза...то кой ли там му пука...че на Бербо да му пука.

lassitar2
19.04.2009 23:43

Idol_bg Май не ми следиш мисълта..Винаги съм твърдял че Митко не е за Ман..Не малоуважавам качествата му,напротив..радвах се като играеше за Тотнъм и Леверкузен,дори тогава се раздавше и за националния..а сега какво?За него е важен Ман..Нас Българите кучета ни яли..И не прави сравнеие с изпусната дузпа на Митко и тази на Фърдинад..Разликата е очевидна..Фърдинад е доказан футболист в отбора,докато Мито все още не...И тази пародия на дузпа,просто още повече го заби надоло...Сега ще ми кажеш че на всеки се случва...да съгласен съм..Но начина по който е би е под всякаква критика...Хубаво се засили и спря точно пред топката..изчака вратаря да се хвърли(както и направи),но май не трябваше да я бие в същия ъгъл..ти не мислиш ли така?100% аматьорско изпълнение...Сега пак ще тръгнете да вадите от 10бали вода,но истината е видима,дори и Цесекари които познавам(и то възрастни,не такива новоизлюпени като повечето в този сайТ) са на мнение че Бербо няма място в МАН и не е за този отбор.

Levski_R
19.04.2009 22:30

Дохърти трябва да си сложи очила щом вижда че Макена е 10-пъти по добър от Бербатов.Времето ще покаже че Бербо си заслужава парите които са дадени за него.

barcata_
19.04.2009 22:22

е народе не разбрахте ли че един играч отбор не прави това че роналдо е нанизал над 40 гола е добре но кво сам ли ги прави нещо не разбирам май или вие зада вкара му подават аи тук се вижда че не роналдо е героя а съотборниците му няма такова нещо играч да е целия отбор
или ако има е много грешно един отбор да разчита на такива игачи ние феновете журналистите и др ги хвалим те се радват а др играчи си мислят едва ли не за какво да играят като някой си пич правил всичко
и само той играе не е така не един играч прави отбора а отбора прави играча. А доколкото Дърваров то си бе ясно че тва момченце е за отбори средна класа под 5 място не е за големи отбори дори те да са Ман Юн не е за този тип отбори вижда се как играе в Юнайтед общо взето нищо и половина... видя се в Леверкузен и в Тотнъм бе много добре в тях а цената от над 38 млн за него е тва си е направо смешно има такива играчи дет не струват тия пари а са 2-3 класи над него......(Вучинич,Кайт,Сисе, и мн. други) ако Аржентина има в лицето на Меси новия и по добър вариант на Марадона... то българия никога няма да има своя Стоичков *stop*

idol_bg
19.04.2009 21:22

lassitar2....Ами щом не я виждаш значи толкова и гледаш.Ще ти кажа каква е разликата.Разликата е че миналия сезон Ман печелеха титли защото Роналдо беше в стихията си и вкара 42 гола...или някъде толкова.А тази година когато Роналдо не може да вкара толкова голове,пак печелят титли...схващаш ли.Аз лично никога не съм се изтъквал с това кой какво бил писал за Бербо,а просто вярвах на това което виждам.Всичко е толкова просто.В Тотнъм и преди в Леверкузен Митко нямаше конкуренция.Но Ман.Юн не е Тотнъм...още по малко пък Леверкузен.Там има в пъти по класни играчи и е напълно нормално Митьо да не изглежда така както в предишните си отбори.След като го критикуват...защо не критикуват Рио..който също пропусна.Защо не критикуват Тевез,който в тоя мач също не знаеше къде се намира.Те също са многомилионни трансфери,макар че Тевез е под наем..но цената му е почти толкова и на него.Колко са играчите които си заслужават парите.Не са много...да не кажа че са почти николко.

tamplier
19.04.2009 20:53

Колко е голям видяхме всички преди малко.С такива смешни и безотговорни изпълнения,Митко няма място в Ман.юн.А колко разбират специалистите в Англия е безпредметно да коментираме.Вижте изявите му с националната фланелка след този трансфер,нима ви харесаха заплахите от напускане или пък играта му беше стойностна.За всички,които обичат тази игра е ясно--Бербо няма място в отбор като Ман.юн.

lassitar2
19.04.2009 20:25

Idol_bg тези ДОКАЗАНИ спецове са същите които хвалеха Митко като беше в тотнъм..Същите тези с които ви се биехте в гърдите че "всички" на острова признават класата на Бербо..Само че това беше в началото..след толкова много мачове,се видя че Бербо не е за Ман..Мина толкова много време,и ако той ставаше за Ман,трябваше вече да се е доказал..Има няколко асистенции,и още 7,8 гола и вече е футболиста на века...да ама не..Като е толкоа добър Митко,били ми казал разликата от играта на Ман през този сезон и играта му от предния..Аз не виждам кой знае колко голяма разлика..

idol_bg
19.04.2009 19:22

lassitar2...Само искам да ми кажеш кои са тия ДОКАЗАНИ спецове в Англия....с какво точно са се доказали.Те са най-обикновенни драскачи,като повечето журналисти в България.С това си изкарват хляба.Ако наистина толкоз много разбираха от футбол...щяха да се мениджъри а не журналисти.

idol_bg
19.04.2009 19:16

Аз пък се чудя кви са тея специалисти в Англия,дето разбират повече от Фърги.Ако Фърги ги слушаше едва ли щеше да има такива успехи с Юнайтед.Руни се бил раздавал...Тевез се бил раздавал.Специално пък те двамата са толкоз зависими...че повече няма накъде.Срещу една сгъстена защита...приносът им е нулев.Остава им само тичането и безумните влизания на Рунчо.Ако не са Роналдо и Митьо просто тез двамката се блъскат в защитата като котета в дувар.Колкото до национала...смятам че всички така наречени играчи там чакат Митьо сам да бие противника.Ама така не става.Специално срещу Италия за пръв път видях как двама защитници като Канаваро и Киелини заедно не можаха да вземат нито една висока топка на Бербо,а се търкаляха по земята.И когато Бербо вземе високата топка....другите наши футболистчета седят и чакат да им я подаде на крак.Никой не се и затичва дори.И какво толкоз сте ги захвалили.Все едно сме били Бразилия и Аржентина.Не мисля че с тези играчи..колкото и да са надъхани ще вземем нещо навън срещу Италия например.Виж сега с Марто,Бербатов и Валери..ще е много по различно.

batceco
19.04.2009 17:54

Моето мнение, е че трябва да се даде повече време на Бербатов. Той няма още пълен сезон а вече ще го гонели?!?!?Трябва да му се даде повече време за адаптация в отбора.

Vasko22
19.04.2009 16:30

Тук в този форум секи критикува Бербо, но когато национала има мач секи чака той да бележи. КОгато го няма Бербо секи ни е отписал. Начи като говорите така мн ме нервите.

Vasko22
19.04.2009 16:27

В на Ман.Юнайтед сега незнам дали са най-много, но до преди 10 дена Сър Алекс го каза. Прочетох го тук в winner.

Vasko22
19.04.2009 16:26

А и за Македа, тоя нещасник влезна два мача и по погрешка вкара два гола и сега е ,,звезда''. Гола срещу Астън Вила си беше негов, но гола срещу Съндерланд супер случайно му се одари в краката. Аз смятам, че Бербо има мн повече опит от Македа.

elislav
19.04.2009 16:24

izvinqvaite 4e pak s1m na latinica no poslednia komentar na Vasko me shashna "Не случайно има най-много голове"v koi otbor ima nai- mnogo golove ?????

Vasko22
19.04.2009 16:20

Как не го е срам този ,,Бос". Нестига че Бербо игра толкова мача и донесе мн победи на червените дяволи. Бербо е мн добар футболист има поглед върху играта. Не случайно има най-много голове и сумати асистенций за голове. Според мен трябва да задържът Бербо. Сега той се оправи от контузията и смятам, че след 4,5 мача най-много и ще влезне във форма и отнове ще почне да бележи за Ман.Юнайтед. *devil*

Arekusanderu
19.04.2009 15:14

Milan1989 ама пипо влезе и вкара 3 гола а бербо се влачи ;]

Futbulfen
19.04.2009 14:49

Той нали звездата критикува колегите си от Ман Юнайтед..представи си тука ако дойде при прасетата *joking* Еми той тряа да си тегли куршум в главата.

Futbulfen
19.04.2009 14:47

Adrian000 също е много прав..погледнете дори само последните му мачове с нац.отбор и кажете не ви ли е срам,че именно той носи лентата *sick* Той се разхожда,от време на време се сеща да си оправи диадемката,падне на тревичката-Ох крачето..след 1мин стане и продължаа разходката.Наистина е друго когато играеш с 11 и ако Мъри го е разбрал(което ми се струва невъзможно и веднага още с Ейре ще играе)ще си честитим класирането на финалите *wink*

Adrian000
19.04.2009 14:45

Що не вземат да си го върнат на свинете ,поне те си го харесват такъв какъвто е ,мазен лигъв п*дал инък не се сещам кой отбор изобщо би пожелал това теле

Adrian000
19.04.2009 14:43

Истината е ,че Барби се взе прекалено насериозно дори започна да нарича съотборниците си егоисти ,че не му подавали, е как да ти подават като за нищо неставаш бе момче?! Иронията е ,че Митиенцето реши и да не играе като хората за национала с което до голяма степен провали националите ,защото вместо с 11 излизаха с 10 човека на терена! Видя се как е когато него го няма

lio6
19.04.2009 14:40

са като наниже 1, 2 гола във вратата на Евертън друго ше говорите

Futbulfen
19.04.2009 14:23

Спрете с тия глупости,че левскарите завиждат ами погледнете играта на любимчето си..жалка е! Аз съм левскар,но харесвам Марто Петров,Стилиян..дори скакаУеца Велизар,защото се раздават за свойте отбори,тичат и не чупат стойки през 1/2 от мача *sick* Бербатов е слаб за Юнайтед..разберете го бе прасета и забравете за малко,че е минал през сганта ви..гледайте реално

tamplier
19.04.2009 14:17

Какво ви става,та Бербо действително изглежда апатично по време на мач.А дали това съсдава впечатление,че е мързелив е другата срана на въпроса.Контузиите му като че ли имат по-скоро привкус на менаджерски.Колкото и да не му е приятно на Сър Алекс това май се оказа куц трансфер.Логиката в такъв случай е червените дяволи да се разделят с Митко.А за да се стигне до тук вина има само Бербатов.

lassitar2
19.04.2009 14:04

Стига с тея глупости че сините завиждат,то по тази логика всички критици,и спецове в англия са Левскари,така ли?Защото от скоро време май Бербо е най-оплювания и футболиста с най-ниски оценки за играта си..Бъдете малко реални в хвалбите си.Никой не отрича че Бербо няма качества,но след като толкова много медии,критици и разни други футболни разбирачи са на мение че Митето не е за Ман,значи наистина има нещо в играта му което не се допълва към стила на отбора...Нима ще се изкарате по-големи спецове от тези които са доказани такива в Англия...Разбирам че не ви е приятно толкова да оплюват любимеца ви,но трябва да търпите и тежките упреци и да приемате истината такава каквато е.Манекенчето просто не е за Ман...

idol_bg
19.04.2009 13:26

alex_su..Ами логично е сините да завиждат.Едно е да си известен в Европа и да играеш на високо ниво,друго е да си звезда само от Малко Търново до Видин и да се хвалиш че пушиш по кутия цигари на ден и не ти пречело.В нормалните държави,където се играе футбол тая наша звезда повече няма да помирише терен.

idol_bg
19.04.2009 13:18

lautahools_...Митко не е за Италия...Калчото е мелачка...там ще го премажат.Такива техничарчета в Италия не могат да пробият.Точно за Англия е....защото там прекалено много се литкат на финтове и те оставят да играеш.

idol_bg
19.04.2009 13:14

А знаете ли защо....тоя Дохърти е БИВШ.Защото приказва и мисли по тоя начин..ето за това....хихихихих

beta_hous3
19.04.2009 13:11

Хахаххаха Македа бил много по добър от Бербатов. Влезна 2 мача за по 15 минути и всички вече мислят , че може да замени бербатов *joking* Да вкара 2 гола , единия много красив , другия супер случаен , но Бербатов не 1 път е измъквал Юнайтед с важни победни голове или асистенции *wink* Ако Македа беше по добър от Бербатов щеше той да е на терена , а не българина или Тевез , както е всеки мач на Юнайтед *smile*

beckham_07
19.04.2009 13:04

Бербатов в никакъв случай нетрябва да е като Тевес!В отбор като МАНЧЕСТЪР никой не трябва да прилича на никого.В противен случай щаха да са като Левски (супер леж).Момчето си играе много добре и прави това което му казва Фъргюсън.Щом постоянно е титуляр значи е добър и се надявам да не обръща внимание на всички тези безумия!!!!!!!

Diadora
19.04.2009 13:03

ХАХАХАХАХА трябвало да бъде като КОНИКА БЕЗ ГЛАВА (карлос тевез) тоя наркоман ли е къв е а пък и 6том е бив6 кво се обажда

PAFICH
19.04.2009 12:50

Специално па тоо Томи Дохърти моо ми яде Х*я Пед*рас* мързелив страда от контузии нз си кво там абе смотаняк такув колко пъти Българина е бил контузен в юнайтед 2 това ако е често страдане нз кво ще кажеш за Браун или Оливейра...Мързелив е може би малко е така но видях докато Бербатов го нямаше какво стана 1:4 от Мърсисайдси 2:0 от фулъм ... едвам бихме вила добре че беше Роналдо и Младежа.... Така че моо да млъкваш *stop* ManCheSter United FootBaLL CLub ForEveR

mancho81
19.04.2009 12:26

Абе колци, замисляли ли сте се, че Бербатов не се връща в защита, защото такива са указанията на Фергюсън? Той си има и защитници и дефанзивни халфове. Трябва му някой с акъл в наказателното поле, а не само Тевес и Руни, които се борят, но не създават истински голови положения. Головите положения в Юнайтед ги създават Роналдо, Гигс, Скоулс, Парк и БЕРБАТОВ! Комбинацията му от пасове и голове тои сезон е повее от колкото на Руни, Тевес, Гигс, Карик, Скоулс, Нани. Само Роналдо има повече пасове и голове. Преди да пишете глупости, поне малко се запознайте с нещата.

lautahools_
19.04.2009 12:20

Добър футболист,но не е за Man Юнаитед,даже бих казал че не е изобщо за Висшата лига,в Италия най добре ше му подхожда и на стила му на игра

Deziro
19.04.2009 12:13

Наистина трябва да се връща в защита ма не е мързелив *sick*

cris7ronaldooo
19.04.2009 12:13

за мене бербатов нее за манчестър юнайтед бербатов ще е супер за отбор от средата на таблицата но не и за манчестър юнайтед юнайтед играе много бърз и красив футбол за което бербата неможе да свикне немисла че този сезон ще напусне но другият мисла че това ще е факт всега някои ще каже ти не си българин не българин съм но гледам реално на нещата

Gogata85
19.04.2009 12:11

писна ми отъ слепи завистливи БОКЛУЦИ които избщо не разбират от нищо Берабатов е много добър футболист който винаги се е раздавал за отбора в който играе. Просто някакви нещастници му завиждат за успехите и при първа възможност го плюят Futbulfen ти си един от тях. valko77 ти пък изобщо не разбираш от нищо. млъкнете всички и престанете да завиждате

Futbulfen
19.04.2009 11:11

peshkin точно толкова минутки тряат на човек който разбира от играта да прецени,че наща кукла не става за Юнайтед! Жалкото е друго..САФ даде безобразни за Барби пари+неговата горделивост=Барби остава да мъчи феновете на Юнайтед.САФ упорито държи тоя колец отпред пренебрегвайки Карлос Тевез за да докаже,че не е сбъркал с трансфера..но вече става банално и твърде плоско,време е барби да напусне..пожелавам му успех в някой по средняшки отбор,защото просто момчето няма качествата за Манчестръ Юнайтед! *sick*

peshkin
19.04.2009 10:54

Само от изявлението "Би трябвало Бербатов да бъде като Карлос Тевес и винаги да се връща на помощ на защитата" разбрах, че тоя е гледал Бербо само 12-13 мин.

valko77
19.04.2009 10:39

Слушайте сега аз какво ще ви кажа за Бербо! Митака е манекен и рекламно лице, от този зелен подиум, който му предлагат Ман Юнайтед, по-хубав няма, аз незнам , а и не съм виждал по подиумите да се бяга, така че нека си показва стийките и чупките, които друг никой в света не умее да прави! Давай Бербо, ние сме зад теб! Продължавай все така ония другите са прости за това бягат!

alex_su
19.04.2009 10:32

млък ве.вие българи ли сте или обитаци?Бербо е страхотен играч,а пък оня "БИВШИЯ БОС" и тоя македа са пълни лешове.е това са те.то си личи че всички говеда си бъркат в газа,защото Митко е от цска.и сега пълнят форумите с тапизми че "не е достатъчно добър" или " не е за тоя отбор".Аве отивайте да се грамнете някаде бе.ква е тая завист?един наистина преоспял българин да има,един българин в голям клуб да има и вие почвате с това че не е за там.само Liverpool и Бербатов *stop*

tootko
19.04.2009 10:27

Аз бих казал ИЗГОНЕТЕ КРИСТИЯНААААА!

the_game69
19.04.2009 09:55

brickbat сръвненията са ти добри но не чак до там защото всички знаем че Божинов пропусна целия сезон, Тунчев също до края няма да играе, Марто също се завърна скоро и единствено Стилян остава от тия в Англия дето е играл повечко. На Божинката незнам кое му е мъжката игра след като няма и 5 мача накръст... вярно че стои и чака топката, а Тевез се връща но щом САФ го е поискал едва ли е толкова зле толкото го изкарва тоя БИВШ шеф

iksvel
19.04.2009 09:51

Chukalov, може Бербатов да е добър, но не достатъчно добър за отбор с претенции за 5 купи като Манчестър Юнайтед. С трансфера си в "Червените Дяволи" той сложи край на развитието си като футболист. Просто не влага нужното, за да остане на Олд Трафорд и според мен САФ ще направи грешка, ако го задържи след края на летния трансферен прозорец. Barca_85, Евертън са много нахъсани за победа днес, така че наистина се съмнявам дали "Бате Митко неска ще бележи".

Barca_85
19.04.2009 09:33

Къв е тоя убитак ве,дет се изказва за нашия човек.Да върви да се шиба.Бате Митко е най-големия.Неска ще бележи.

Milan1989
19.04.2009 09:11

Да го махат, като искат Милан на момента ще го вземат и без това търсят подмладяване на състава, а на фона на Индзаги Бербо си е бебе *smile*

Chukalov
19.04.2009 09:07

Дрън, дрън. Глупости на търкалета. Да вярно е, че Бербатов не оправдава напълно досега дадените за него пари, но все пак, ако нашето момче не беше добро Сър Алекс нямаше да го вземе. Пък и единствените, които може би ще искат да го купят сега може би ще са Сити, но едва ли Юнайтед ще го продадат. Все пак едно е да играеш в Тотнъм и да спориш за титулярното място с Дефоу и Бент, а съвсем различно е да си в Юнайтед и да си конкурент с Тевез и Рууни.

brickbat
19.04.2009 09:04

Много крайно мнение, но изглежда ще се присъединя към него, защото съм фен на Юнайтед и искам отбора да се развива, а с Бербатов това не се случва. За съжаление САФ няма да го продаде, тъй като е твърде горделив и ако се откаже от него това би означавало пълен провал и за самия САФ. На Юнайтед им трябва играч като Торес, Анелка, ако ще играят с таран. Както всички видях ме миналата година с нападателите Тевез и Рууни стила на червените дяволи бе доста по атакуващ и разнообразен. Аз съм българин - Да, но по адрес на Петров(и), Божинов и Тунчев, които също играят в Англия не казвам нищо лошо и причината е това, че играят мъжки, и имат желание да се себераздават.