Боби: Днес беше по-трудно, отколкото срещу Италия

23:55
Боби: Днес беше по-трудно, отколкото срещу Италия
"Важни три точки за нашия отбор. Добре е, че победихме. Мисля, че момчетата дадоха всичко от себе си и съм доволен от това. За мене, днешният мач беше по-труден. Мога смело да кажа, че беше малко хулигански мач", заяви президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов след победата на националния отбор с 1:0 над Армения.

След тази среща българите имат 4 точки и очакват следващите два мача в средата на октомври в група В. Нашите най-напред приемат Дания, а четири дни по-късно гостуват на Чехия.

"Наистина, днес беше по-тежко и това до някъде обяснява, защо срещу Италия играхме по-добре. Не мога да приема три червени картона в един мач- ритане, бутане", каза още Михайлов.

Членът на изпълкома на БФС Камен Костадинов пък остана разочарован от малкото публика, която наблюдава мача. Не повече от 10 хиляди души се стекоха на националния стадион, а 500 човека беше агитката на Армения. Според Камен Костадинов, цена от 30 лева не бива да спира феновете, след като само няколко дни по-рано българската селекция завърши 2:2 с европейския вицешампион Италия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tishowinner2
12.09.2012 00:01

[@link http://vbox7.com/play:78ce6f8933] боби специален поздрав *joking*