Хиксът с Италия не е оптимистичен, Черноморец пробва Диего Форлан, а Стойчо сам плаща за футболисти

08:05
Хиксът с Италия не е оптимистичен, Черноморец пробва Диего Форлан, а Стойчо сам плаща за футболисти
Преглед на печата: Статистиката показва, че равенството с Италия не е много оптимистично за националите ни. Адаш на Диего Форлан става акула, а Арс остава в Китай. Кризата в ЦСКА - продължава.

Стойчо плаща за играчи


Стойчо Младенов е бил принуден да плаща самолетните билети и разходите по престоя у нас на идващите на проби чужденци в ЦСКА, разкрива "Меридиан мач". Така например Младенов е поел разходите от около 1500 евро за идването на нападателя Бруно Северин от португалския Витория Сетубал.

Диего Форлан в Черноморец

23-годишен уругвайски футболист ще започне подготовка с Черноморец Бургас тази седмица, информира "Меридиан Мач". Играчът е адаш на прочутия си сънародник Диего Форлан и за последно се е подвизавал в италианската Серия С1, а в момента е със статут на свободен агент. Той може да играе на два поста - офанзивен халф и лек нападател. Форлан има и италиански паспорт и няма да запълва квотата за играчи извън ЕС.

Само веднъж се класираме за световно след равен на старта

Равенството 2:2 срещу Италия на старта на светов­ните квалификации сьс сигур­ност буди оптимизъм в родни­те запалянковци. Статистика­та обаче показва, че като тръгнем с реми, в 75% от слу­чаите гледаме финалите по телевизията, пише "Тема Спорт". Досега трикольорите ни са започвали по този начин още 4 пъти. Любопитното е, че в два от тях завършваме имен­но при резултат 2:2.

Китайци отмъкват Арс от сините

Китайският Тянджин Теда е харесал холандския нападател Сьорд Арс и смята да го задържи, научи "Меридиан мач". Арс е под наем в Китай от Левски. В контракта му обаче има клауза за откупуване на стойност 200 000 евро. Ако китайците я платят, то сините няма да могат да сторят нищо друго освен да се разделят с нападателя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LMessi_Barca
10.09.2012 15:48

И аз се стресирах, че Черноморец взимат Диего Форлан*joking*

ReliableLive
10.09.2012 13:23

Той може да играе на два поста - офанзивен халф и ЛЕК нападател. хахахаа *lol*

genchooo
10.09.2012 12:54

С какъвто и резултат да започнем 75% от случаите гледаме финалите по телевизията *lol* не само при равен

Anders0n
10.09.2012 12:51

Ше ви е*а заглавията аз,все гледате да ма "шокирвате" ...*joking*