Дзола: Наполи ще е главният съперник на Юве за титлата

19:48
Дзола: Наполи ще е главният съперник на Юве за титлата
Мениджърът на Уотфорд Джанфранко Дзола смята, че Наполи ще е тимът, който ще се бори с Ювентус за Скудетото. Бившият нападател на Челси разкри също така, че е впечатлен от класата на новата звезда на южняците Лоренцо Инсигне.

"След като затвори трансферният прозорец, мога да кажа, че Наполи е отборът, който ще се конкурира с Юве. Милан не успя да се подсили през лятото, а Интер също се раздели с някои от най-важните си играчи. Рома, от друга страна, е по-силен отбор, отколкото беше преди година", споделя Дзола, цитиран от "Il Mattino".

"Харесва ми играта на Инсигне и се надявам той да продължи да развива своя потенциял. Лоренцо игра много силно в Пескара, а сега му е времето да се докаже и в Наполи", допълва Дзола.

"Съветвам го само да стои здраво стъпил на земята. Атмосферата в Неапол може да те вдигне много високо, ако нещата се развиват добре. Това от една страна е добре, но от друга е лошо, защото един 21-годишен младеж може да изгуби чувството си за реалност", казва още наставникът на Уотфорд.

Както е известно, лондонският клуб бе закупен от фамилия Поцо през лятото и няколко дни по-късно Дзола пое отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация