Стойчо Стоев: Финансовата криза не се отразява добре на Миньор

15:30
Стойчо Стоев: Финансовата криза не се отразява добре на Миньор
Наставникът на Миньор Перник Стойчо Стоев заяви, че финансовата криза в клуба се отразява на представянето на възпитаниците му.

"Тази финансова неяснота, налегнала нашия клуб, се отразява. Аз не се притеснявах в подготвителния период, тъй като се надявах, че до началото на първенството нещата ще се  нормализират", коментира ситуацията в Миньор Перник старши треньорът Стойчо Стоев.

Перничани направиха 1:1 в паузата на първенството с Пирин Разлог.

"Нещата в отбора може би с времето ще се успокоят, сега е прекалено рано да се говори за успокоение. Надявам се от другата седмица да има ползотворни неща, които да дадат нужното спокойствие на футболистите".

"Не ме притеснява, че Локомотив Пловдив са били ЦСКА в контрола, в този мач ще подходим по съвсем друг начин. Надявам се най-вече да има спокойствие през седмицата, за да се представим на ниво и в мача", допълни той.

"Исках да видя новите момчета Владинов и Юруков. За съжаление с Юруков стана неприятен инцидент, но това е играта. Иначе, определено от първото полувреме съм доволен, макар че не влязохме концентрирани в мача, още в първата минута ни
вкараха гол. След направените смени през втората част се загуби синхрона в играта ни. През първото полувреме обаче създадохме бая положения и ги изпуснахме, това ни е и слабостта. Ако бяхме си вкарали положенията, сигурно щяхме да победим. Доста положения изпускаме, хубавото е, че ги създаваме поне", коментира още Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация