Прандели: От нашия състав очаквах повече

09:05
Прандели: От нашия състав очаквах повече
Изказване на селекционера на националния отбор на Италия Чезаре Прандели след мача от група В в Световните квалификации срещу България, завършил 2:2:

"Не би трябвало да се изненадваме, защото всички отбори вече срещат трудности където и да отидат да играят. Ние трябваше да играем по-агресивно, а бяхме по-слаби, нямахме ритъм. Исторически това са най-трудните периоди за всеки национален отбор, което потвърждава, че българите играха по-добре, докато ние -не. От нашия състав очаквах повече злоба и хъс на терена, да се борим за всяка топка и да се движим. Играта ни беше без достатъчно скорост. Но аз не съм толкова разочарован, колкото трябва да бъдат самите футболисти."

Прандели беше попитан дали не е направил грешка с ранните смени, тъй като Даниеле де Роси се контузи и в последните 12 минути Скуадра Адзура остана с десет души на терена.

"Не се страхувам да бъда обвинен, защото контузията не е нещо, което можеш да предвидиш."

Треньорът на италианците поздрави Себастиан Джовинко, като заяви, че той е бил най-активен и подвижен и създал доста възможности за своя отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
08.09.2012 17:01

Тоя не си взе никакви поуки от европейското за тея смени и продължава да им бере срама .. Като цяло италианците не излязоха с възможно най - добрия си състав да не заравяме , но наистина това не може да умаловажи усилията на нашите , и аз очаквах да направим равен , но това са защото Италия по принцип никога не са ни били с някакви големи резултати , не очаквах да играем толкова добре *beer*

paunQ
08.09.2012 09:25

Имахте лек проблясък на ЕП, но сте си трагични, Прандели! *smile* Във ВСЯКА квалификация играете лежерно. С разходки по терена не става. Няма да се класирате за СП ! *smile*

maddennfl
08.09.2012 17:08

ук не е място да се разправят вицове моля те, а кой ако не те, ние ли? дада