Капело и Русия стартираха с победа, Босна вкара 8 гола

22:40
Капело и Русия стартираха с победа, Босна вкара 8 гола
Русия победи Северна Ирландия с 2-0 в първи мач от квалификационна Група F за СП в Бразилия през 2014 г.

Срещата се игра на московския стадион "Локомотив", като бе наблюдавана от едва 12 хил. зрители. Възпитаниците на Фабио Капело диктуваха контролираха мача през всичките 90 минути. Северноирландците пък се бяха окопали в защита и разчитаха предимно на контраатаки. Резултатът бе открит от Виктор Файзулин в 30-ата минута, отбелязал след пас на Кержаков. Крайното 2-0 бе оформено в 78-ата минута от Роман Широков, реализирал от дузпа.

Следващият мач на Русия от квалификационната кампания е на 11 септември е срещу Израел. Мачът ще се играе в Рамат Ган - предградие на Тел Авив. В Група F са още отборите на Португалия, Азербайджан и Люксембург.

В друга среща Босна и Херцеговина стартира в група G с убедителна победа с 8:1 над аутсайдера Лихтенщайн. Един Джеко и Ведад Ибишевич записаха по три гола срещу имената си, а Звездан Мисимович добави два.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
07.09.2012 21:31

Капело , Русия и Зенит имат невероятната привилегия да притежават в халфовата си линия играч от супер световна класа като Широков ... Аз лично предпочитах да Челси да вземе него вместо Оскар или поне И НЕГО , се пак романа има връзки там , но за сега Зенит ще продължава да бере плодовете на уникалния си играч !