Роби Кийн: Няма да се оттеглям от националния отбор

12:52
Роби Кийн: Няма да се оттеглям от националния отбор
Роби Кийн ще продължава да защитава цветовете на Ейре и няма да последва примера на Деймиън Дъф и Шей Гивън, които сложиха край на международната си кариера това лято.

Дъф, Гивън и Кийн са част от отбора на детелините през последните 15 години, но за разлика от своите колеги, нападателят смята да продължава да помага на тима и в световните квалификации за Мондиал 2014. Острието на Лос Анджелис Галакси е на четири мача от рекорда на Шей Гивън за изиграни мачове с екипа на Ейре.

"Разбира се, през главата ми минаха мисли да се откажа от националния тим", призна бившата звезда на Висшата лига на Англия.

"Когато Деймиън и Шей се пенсионираха, това беше тъжен ден за ирландския футбол, тъй като двамата бяха емблеми на този отбор. Минаха ми подобни мисли през главата, но е много тежко да си представиш, че никога повече няма да облечеш зелената фланелка. Дори и сега се опитвам да не мисля за този ден. Ще играя докато съм здрав и докато мога. Разбира се и докато получавам повиквателни от селекционера", завърши Кийн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари