Отново \"черна\" борса

12:21
Отново \"черна\" борса
Билетите за мачовете от Евро 2008 в Женева попаднаха в "черната" борса. По улиците на града и по работническите места са публикувани малки обяви, в които са написани, че се продават билети за мачовете от Евро 2008 и са посочени телефонни номера за връзка.

В обявите са посочени и цените на билетите, които започват от 450 швейцарски франка.
Ако тези суми сравним с реалните цени на билетите, които започват от 40 евро и достигат до 110 евро са доста големи.

Също така е написано, че цените могат да се определят според лични уговорки. На пръв етап се продават билети за мачовете от груповата фаза. Макар и да са скъпи цените в "черната" борса се очаква да има интерес на феновете туристи, които се очакват да наброят минимум 5 млн. души.

От своя страна УЕФА "обяви война" срещу фалшивите билети за мачовете от Евро 2008. Според новината публикувана в един белгийски вестник, някои неизвестни личности от различни европейски страни пуснали на пазара около 20 000 хил. броя фалшиви билети. Ръководителите на УЕФА установиха серийните номера на тези билети и изказаха пред медиите, че тези билети не важат и няма да се допускат на стадионите фенове с фалшиви билети. Малко по- късно след този случай Холнадската футболна федерация предупреди феновете на холандския футбол да си купуват билети от специални места.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация