България – Италия, загубен

10:18
България – Италия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 3 познати от общо 6 мача - 50.0%

► Залог на деня за 07.09.2012 г.



След провеждането на Евро 2012 настъпиха доста сериозни промени в повечето силни национални европейски отбори и сега е доста рисково още в първите им срещи от новия цикъл да им бъде оказана пълна подкрепа. Изключение може би прави тимът на Италия, който предвид, че е съперник на нашия национален отбор, беше наблюдаван доста от близо и от доста време от всички. Класата на адзурите спрямо тази на родния национален тим е просто несъпоставима. Независимо от проблемите в гостуващия лагер и липсата на Балотели и Касано в атака е трудно да се повярва, че Италия, която е финалист от последния голям европейски форум, ще стартира нов цикъл за световно първенство с различен резултат от победа. Съперникът в лицето на България също предразполага към подобна положителна развръзка за гостите. Италия играе доста умело тактически и почти винаги измъква победите именно в подобни срещи, които наглед изглежда, че са срещу доста нахъсани и корави съперници. За българския национален отбор по футбол е трудно да се каже, че е корав опонент, но поне в последни си срещи тимът се изявява в една и съща стартова формация и започна да губи по-рядко контролните си срещи. Мотивацията в нашия лагер ще бъде основния коз и разбира се евентуалната подкрепа от трибуните. България вероятно ще вложи доста усилия да изненада съперника посредством статични положения, но срещу бранители подвизаващи се в Серия "А" е малко вероятно изненадата да достигне до своята кулминация. В игрови план България ще заложи на изчаквателна тактика, а ако гостите заложат и на 5 халфа, то тяхната доминация по време на срещата ще бъде още по-осезаема. Целият национален отбор на България не струва колкото само един от италианския лагер или конкретно Де Роси, а негови противници в средата на терена ще бъдат играчи от Лудогорец, Литекс и Левски. Само това онагледяване на ситуацията е повече от достатъчно за да види, колко сериозна е разлика във възможностите на двата отбора на този етап. Изненада за наше огромно съжаление тук е почти изключена и ако се абстрахираме от срещите в днешния ден, в които откровено са замесени футболни гарнитури, които по традиция са аутсайдери като Андора, Люксембург или Лихтенщайн и други, то при тази ставка за победа на Италия този мач съвсем логично може да бъде определен като Залог на деня с голяма доза сигурност.

Прогноза: 2 - коефициент - 1.73

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Carsten_Jancker
08.09.2012 13:11

абе този сайт ми стана интересен заради прогнозите в него затова се регистрирах и някой си смешен типстър не разбира от футбол ??? то беше ясно че нямаше да загубим от Италия пък този май май трябва да напусне!

zakachen
08.09.2012 12:50

Защо не си смените спецялиста Winner ? Ясно е че не може да хване всички мачове ама не ги подбира като цяло и не може да ги познае.

ronaldivo
08.09.2012 13:44

Не само, че не може всички...той хваща 1 от 10 и то с коеф. не по-голям от 1.4 Ако разчиташе да се храни от познати мачове със сигурност да е умрял от глад. Аз обаче се чудя на Winner-ите. То е видно,ч е това недоразумение няма нищо общо с футбола, като го гледам и по физиономия май взима и от листата на Попай ама те къде блеят. Всеки си прави таш*к с него и с некадърността му а те все още го държат на работа...Ами ако им е толкова симпатичен да му намерят място някъде по етажите да мие стълби,прозорци...такива работи. Не може в Гърция да уволняват типстъри за това, че успеваемостта им е около 60% и малко над тях, а тази кокона сотирофф,където не се е събличала и по физическо гордо да носи званието "специалист" . Заради такива като него връзкарченца сме на това положение....НЕМА такава държава *wink*

ronaldivo
08.09.2012 00:39

Дами и господа, представям ви сссооооттиирррооооофффффффф....ненадминат във невежеството си.Май само тоя пич си вярва, че разбира нещо от футбол. Далече е тази материя от него, но все пак гордо носи прозвището "специалист" *lol*

jelko
07.09.2012 23:55

Дано да си сложил по-сериозен ресурс,Йоргос *lol**lol**lol* *cards*

ronaldivo
07.09.2012 18:39

" В игрови план България ще заложи на изчаквателна тактика" ; България вероятно ще вложи доста усилия да изненада съперника посредством статични положения, но срещу бранители подвизаващи се в Серия "А" е малко вероятно изненадата да достигне до своята кулминация" *lol* Все си мисля, че при статично положение ВСЕКИ от защита очаква центриране или удар във вратата, ама нали "спеца" казва, че ще ги изненадаме, кой знае...мойе пък ако има за дузпа за нашите, изпълнителя да реши да върне на нашия вратар...тогава ще ги изненадаме мъжката *lol* сотирофф може би е бил допуснат до кухнята на отбора и знае неща,които ние не...Не беше лошо и ей така за статистиката да каже,че от 4 мача имаме две победи и две равенства,като домакини срещу Италия ама то пък кой ли се интересува...нали мача е сигурна 2-ка *lol* Дърводелец

zoostation
07.09.2012 16:41

Сотирката с тая прогноза даде шанс на нашите *beer**lol*

skubidu3
07.09.2012 13:58

коефициент за патриотизъм няма, патенце е мача.

devic
07.09.2012 12:33

тоя е способен да обърне и най-сигурния мач. благодарим ти сотирка че ни даваш шансове. жалко че няма как да го повярвам тоя Х.

holigan4e
07.09.2012 11:33

Няма да ти излезе прогнозата ей :@ 1х е мача !