Дейвид Мойс: Скоро ще спечелим трофей

13:29
Дейвид Мойс: Скоро ще спечелим трофей
Дейвид Мойс е уверен, че старанието на футболистите му и добрата игра на Евертън скоро ще донесе трофей на тима. Утре "карамелите" излизат срещу Манчестър Юнайтед в полуфинал за ФА Къп, а Мойс смята, че отборът му има сили да отстрани "червените дяволи".

"Сигурен съм, че Евертън ще спечели скоро трофей. Очаквам това да се случи. Надявам се това да стане сега, но ако не успеем да го направим, то тогава ще го оставим за някой друг път. Юнайтед са изключителен отбор и ние трябва да играем на максимума на възможностите си, за да успеем да ги остраним", сподели Мойс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

klishev
18.04.2009 23:02

Ако продължи да подсилва отбора всяка година както го прави вярвам че скоро найстина ще има трофей дано да е тая година.

SG_favorit_
18.04.2009 20:53

Евертън наистина са много корав тим, но въпреки, че съм фен на мърсисайдци не ми се вярва Евертън да успеят да надвият Манчестър Юнайтед... но все пак футболът е непредвидима игра и до последната секунда нищо не се знае *wink*

shark2009
18.04.2009 14:01

Опредлено Евертън са силен отбоп , един от най силните след голямата четворка. На Манчестър ще им е трудно срещу отборът от Ливърпул. Но прогнозирам , че манчо ще излезе като победител от този сблъсък. А колкото до темата Евертън не мисля ,че ще вземат някакъв трофей скоро.