Защитник на Монпелие отрязал Арсенал

18:08
Защитник на Монпелие отрязал Арсенал
Централният защитник и капитан на френския шампион Монпелие Мапу Янгамбива призна, че е отказал трансфер в Арсенал, тъй като е искал да премине единствено в Милан. Французинът бе трансферна цел и на двата отбора, като дори получи разрешение от ръководството на клуба да напусне това лято, но трансферът му в росонерите, които даваха 6 млн. паунда, бе спрян от президента на Монпелие Луи Николин.

Артилеристите също направиха запитвания за 23-годишния бранител, но самият той е нямал желание да заиграе на "Емирейтс", след като е разбрал за интерес от Милан.

"Получих разрешение да напусна. Милан дойдоха с оферта към мен, но президентът я отхвърли. Тогава разбрах, че най-вероятно няма да играя за тях. Арсенал също имаха интерес, но аз бях фокусиран единствено върху Милан, исках да играя там!"

"Президентът решава какво ще става тук, той определя правилата, той ни е като баща и ние трябваме да имаме респект към него!", коментира Янгамбива пред вестник "L'Equipe"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
07.09.2012 11:36

В последните години е по-нормално да се купуват играчи от Испания, а не от Франция, но може би са по-скъпи. *smile*

real_gunner_7
06.09.2012 19:04

По-добре,че ни е отрязал.Като виждам какви са ни трансферите от Франция яд ме хваща.Това Жиру,Шамак и Жервиньо не оправдаха парите,които бяха дадени за тях.

_beroe_
06.09.2012 18:36

Говори се,че Милан ще го вземат през януари дано това да е вярно.

Fabregas_boy
06.09.2012 18:19

Щеше да е хубаво да го вземем,но пък и Стив Боулд прави чудеса с наличното.

dido9718
06.09.2012 18:57

Тоя теньор ви стегна отбраната ама сега няой и атаката да ви оправи особено тоя Жиру трябва да се стегне малко