Енисей – Ротор Волгоград, загубен

10:50
Енисей – Ротор Волгоград, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 3 познати от общо 5 мача - 60.0%

► Залог на деня за 06.09.2012 г.



Въпреки липсата на постоянство Енисей Красноярск си остава един от основните фаворити за промоция в руския елит този сезон. За доброто ниво на селекцията му вече е ставало дума в рубриката, като победите в домакинските му срещи трябва закономерно да увеличат броя си. Енисей няма загуба вкъщи от началото на сезона с показатели 3-2-0. Тимът обаче намали темпото в последните 3 кръга и не успя да запише пълна победа. Днес домакините имат отлична възможност да вземат пълен комплект точки срещу един от новаците в групата. Ротор Волгоград се представя типично за новак и в момента се намира точно в средата на таблицата. Гостите отмъкнаха точки във визитите си само на тимове, които очевидно са под нивото им и ще бъдат замесени сериозно в битката за оцеляване. В предишния кръг Ротор беше домакин на третия във временното класиране Урал, който също е с ясно обявени цели за промоция и тогава във Волгоград, Ротор загуби категорично с 0:4. Преди това волгоградчани гостуваха и на добре познатия Шинник, където отново загубиха и показаха, че трудно ще могат да се противопоставят на тимовете насочили поглед към елита. Енисей има видими проблеми във визитите си, но домакинските му срещу трябва да се окажат пътя, чрез който да се включи в битката за елита. Домакините са длъжни да стабилизират представянето си, защото този сезон само първите 4 места в крайното класиране могат да им отворят вратите към евентуална промоция, а тимът безспорно има и необходимото качество да демонстрира последователност, поне в домакинските си срещи. Ротор има още с какво да свиква като нов тим в тази дивизия, а в столицата на Източен Сибир винаги се играе доста трудно, особено ако това е първото посещение на тима в този град. Домакинското предимство е доста осезаемо тук, а ставката дава отлични предпоставки то да бъде реализирано.

Прогноза: 1 - коефициент - 2.20

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация