Моуриньо: Дел Пиеро, къде ти е \"Златната топка\"?

11:27
Моуриньо: Дел Пиеро, къде ти е \"Златната топка\"?
Треньорът на Интер Жосе Моуриньо вероятно има всички основания да се заяжда с Ювентус и футболистите на "бианконерите" преди дербито между двата отбора тази вечер. "Нерадзурите" имат 10 точки аванс на върха в класирането и са почти сигурни шампиони, а португалският им наставник не пропусна да вдигне адреналина преди сблъсъка.

Специалния нападна легендата на "Старата госпожа" Алесандро Дел Пиеро, който сподели, че няма за какво да завижда на Интер.

"Дел Пиеро би трябвало да изпита завист от факта, че сме пред неговия отбор с 10 точки. Той е голям футболист и е постигнал всичко в Ювентус, но защо тогава никога не е печелил "Златната топка?", попита Моуриньо.

" Ювентус само приказват. Започнаха още миналото лято, когато заявиха смело, че искат да спечелят Серия "А". След това пък приказваха и за Шампионската лига. След елиминирането им от Европа, отново започнаха да говорят за Калчото. Сега пък коментират, че единствената цел на тима е Купата на Италия", сподели още португалецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
19.04.2009 12:23

Люпко Петрович също е печелил ШЛ и то с Цървена звезда.Кво ми го хвалите тоя Моуриньо.

PMR
18.04.2009 17:41

Абе вие кви ги дрънкате - най-добри треньори ... ми никъде не видях за Арсен да кажете нещо. Та той е на кормилото на Арсенал бая,бая годинки.Да неказвам колко . И копува лапетии и с тях ГАЗИ. Най-ми е кеф като удари Манчестър Юнайтед *joking* И скоро пак ще се наблюдава тва шоу и то няколко пъти за кратко време. Лапетата срещу скъпняците

GanGSta_R
18.04.2009 16:24

Фен съм на Милан, едни от най-противните ми треньори са Фъргюсън и Моуриньо. Това е официалната статистика по точки. Моуриньо го няма в първите 20, но трябва да признаем, че и Фъргюсън е на 1ва позиция заради местните титли. А дали щеше да ги има ако не беше седял в Ман Юн? Много спорите, но забравяте някой светила в професията! За мен сред най-добрите са Хеленио Херера, Трапатони, Капело, Ариго Саки, Марчело Липи, Хицфелд, Удо Латек, Ернст Хапел, Мигел Муньоз, Карлос Бианки!
А за титлите на Моуриньо в Португалия си е цяла отделна тема, защото доказаха, че Порто са купували мачове и съдии последните 2 сезона на "специалния".

GanGSta_R
18.04.2009 16:22

1. Alex Ferguson - Абърдийн / Ман Ю
-4 трофея в Европа, 20 в шампионатите
2. Giovanni Trapattoni - Бенфика / Байерн / Интер / Ювентус / Залцбург
-6 трофея в Европа, 13 местни
3. Willie Maley - Селтик
-34 трофея в Шотландия
4. Helenio Herrera - Атл.Мадрид / Барселона / Интер / Рома
-4 европейски трофея, 10 местни

baraba89
18.04.2009 16:03

Световен шампион Италия стана благодарение на БУФОН!

Adrian000
18.04.2009 15:52

Айде моляте замълчи си , няма по- проспериращ треньор от Жозе Моуриньо изобщо спечели титлата в Португалия с тамошният гранд Порто добре това как да е е нормално, на следващият сезон прецака всички големи с тактика дори САФ неможа да го спре и между другото Жозе има доста солидна статистика срещу САФ, след като стана ЕКШ отиде в Челси и превърна парите на Абрамович в успехи спечелвайки титлата в Англия, а още в първия си сезон на кормилото на Интер е шампион на Италия ! Този човек ,където и да иде ще бъде шампион! А за Алекс ще ти кажа само ,че не Алекс ,а Марко Матераци направи Италия СШ! И въпреки това Алекс е страхотен играч ,но също като много други големи играчи не е имал възможноста да спечели златната топка най- пресни Златан Ибрахимович, Деко, Балак, Тиенри Анри,Ето'о,Роберто Карлош,Стивън Джерард,Франк Лампард!

baraba89
18.04.2009 15:34

Кура на янко даи примери за играчи от Интер по - добри от Алекс с статистика голове, мачове и трофеи след като твардиш че познаваш историята! А тва че някоя си агенция е обявила Специялния за втори след САФ нищо не значи има хиляди агенции! И да не забравяме все пак Арсен Венгер, и ако щете Фатих Терим защото той е от типа трениори който от малки скромни тимове прави агресивен отбор борещ се за трофеи ( Галатасараи) ... но темата е далга

Kalinho
18.04.2009 15:28

Кое е Моуринъо? Ами спечели ШЛ и то не с някой от супер отборите ами с порто. Стана шампион на англия и то два пъти и въпреки, че всеки си мисли, със супер парите на Абрамович те не са дали кой знае колко повече пари от другите отбори за трансфери. Основата на сегашния отбор на Челси си седи от него.
А за това, че Алекс е велик няма спор. Един от любимите ми футболисти е и не трябва моуринъо да го напада така но просто това е неговия стил арогантен, наперен ама винаги знае каде отива

TNO
18.04.2009 15:10

Кой е Моуриньо?Какво е спечелил?Махна се от Челси и те стигнаха финал в ШЛ.С Интер нищо не направи в ШЛ,добре че Милан и Ювентус са слаби в момента,та да вземе и Моуриньо някой трофей.Въобще Моуриньо не може да се нарече велик треньор,като сър Алекс,Хидинг, Сколари ,Липи,Бенитез ,Анчелоти ,Венгер ,Капело.

ForzaMilan1899
18.04.2009 14:58

Типично за "Специалния".Тези нападки понякога помагат , но Дел Пиеро не е 20 годишен , неопитен паляк и няма да мине....

chelsea18
18.04.2009 13:57

emzlatev преди да критикуваш хората научи се да пишеш ти ок ? Правиш забележки, а си смешен! След въпросително изречение се пише " ? " *joking* И "по бавно" се пише "по-бавно" така че айде тихо смешнико и не критикувай друг път неподготвен!

emzlatev
18.04.2009 13:50

Ей, химик,
За тебе няма ли граматика. Точки, запетайки, главни букви, интервал изглежда тези неща не те интересуват, а трябва. Случайно някоя мацка ще прочете коментара ти и ще се хване за главата, но за собствената. Извинявай, но по добре е да се пише по бавно, но по правилно, защото и други четат коментарите.

charpaka
18.04.2009 12:54

Сред най- силните в момента пропусна Липи, Анчелоти, Арагонез. Ако тръгнем да ги сравняваме ... просто няма смисал НАЙ-ВЕЛИК Е САФ, другите са просто "останалите".

xumuk
18.04.2009 12:35

за Делпиеро няма кво да коментираме,просто велик.не сам сагласен сас мненията на някои от вас 4е Мауринио е на второ място!има много по големи трениори от него ,поне на този етап тои няма и голям стаж като трениор за да докаже 4е е голям наистина.Фабио Капело,Висенте дел Боске,Отмар Хицфелд,Гуус Хидинк,Ектор Купер и още много други имена които са се утвардили в свтовния футбол са над него.не е до6ло още времето на Мауринио.тва си е ли4но мое мнение ,неискам да се заяждам сас никои тук.

Kura_na_qnko
18.04.2009 12:21

слушайте .. първо . не мога да ви се начуда как може да спорите така . Дел пиеро е велик играч , Моуриньо е втория най-добър треньор в света . Наистина не е правилно Жозе да говори така , Ок НО ИМАШЕ НЯКОЙ ПО ДОЛУ ДЕТО ГО СРАВНИ С БЕНИТЕЗ .... Това момче да си преогледа футболните идеални . Бенитез е църковна мишка и колкото и да си псува никой не го уважава . А Моуриньо е много над него . Ако сте чели статията за поведението на резервния вратар на Пул ще видите каква е разликата . При моуриньо ... не ... при всеки друг треньор няма футболист който да си позволи такова нещо . А факта че Моуриньо е един от малкото треньори , които се разбират с САФ говори само по себе си .... А за онзи дето беше написал дали в Интер е имало по -велики от Алекс .. Да имало е , имало е и в Юве . Проучи малко историята *wink*

deko1991
18.04.2009 11:57

Дел Пиеро икона за Италианския футбол и е израз на простащина да се заяжда така *stop*

charpaka
18.04.2009 11:55

Хахах, този педераст може само да лъска обувките на ДЕЛ ПИЕРО! АЛЕКС се е отдал на един отбор независимо от многомилионните оферти. Той ще бъде записан и запомнен със златни букви в историята на "Старата госпожа", а Мауриньо не го отричам като специалист, но като човек е пълен шит. По-големи боклуци от него и Рафа Бенитез просто няма. Тези хора не си гледат отборите, а гледат винаги в чуждата градинка. Такива хора за мен са кучета.

baraba89
18.04.2009 11:49

Абрамович му даде милиони , а искаше само една шампионска лига и той не успя да я вземе!!! А СПОРЕД ВАС АКО интер БЕ В САСТОЯНИЕТО НА ЮВЕ ОТ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ И ДА ГО НАПУСНАТ НАЙ СИЛНИТЕ МУ ИГРАЧИ И ДА Е В СЕРИЯ Б ДАЛИ ЩЯХА ДА СЕ САЖИВЯТ КАКТО ГО НАПРАВИ ЮВЕ И ДА ИГРАЯТ 1/8 ФИНАЛ В ЛИГАТА ДА СА ВТОРИ В ИТАЛИЯ И ОЧАКВАЩ СЕ ФИНАЛ ЗА КУПАТА! ЩЕ ВИ КАЖА - НЯМАШЕ ДА Е ТАКА СИГОРНО ЩЯХА ДА С АОЩЕ С ДОЛНАТА ДИВИЗИЯ! И НЕЗНАМ НЯКОГА В ИСТОРИЯТА СИ ИНТЕР ДА С АИМАЛИ ИГРАЧ КАТО ДЕЛ ПИЕРО !!!!!!!

fRSkn
18.04.2009 11:42

я тихо и 2-мата това е наи великия Треньор след САФ

stohri
18.04.2009 11:38

да ти еба майката бе мрълио гледа само да се заяде с някой а не погледне какъв галфон е всъщтност *sick*