Боби: Предстои одит от УЕФА на ЦСКА

16:23
Боби: Предстои одит от УЕФА на ЦСКА
Предстои одит от УЕФА на ЦСКА, тъй като червеният клуб е поставен под мониторинг и ако е извършено едно нарушение по предписанията в тригодишния срок на мониторинга, лицензът им може да бъде отнет. Това заяви днес президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов след края на дискусията по Стратегията за развитие на българския футбол в периода 2012-2016.

"Не мога да коментирам предложението за сделка от страна на комитета към настоящите собственици, защото това са търговски сделки. Освен ЦСКА, под мониторинг по абсолютно същите причини е и Цървена звезда. Но и за двата клуба ще дойдат хора от УЕФА, които ще се произнесат. Факс, че е отнет лиценза на ЦСКА не е пристигал в БФС. Нито пък, че е условно отнет, тъй като такова понятие няма", обясни още Михайлов.

Той беше попитан дали има информация, че Ботев Враца ще преустанови участие в А група след вчерашната оставка на президента на клуба Пепино Тири.

"Нямам такава информация. Преди началото на първенството от Спортно-техническата комисия изпратиха писма на два клуба именно заради слуховете, че няма да завършат първенството. Единият от тях беше Ботев Враца. От тези клубове беше поискано писмено нотариално заверено писмо, че няма да се откажат", заяви Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
06.09.2012 10:10

И браво на Боби Михайлов. Фантастично , фантастично. Фантастичен , този невероятен Боби Михалов . браво Боби.

best_WINNER_bg
05.09.2012 17:15

До кога ще го толерирате този отбор още преди 4 години трябваше да е в В-група!
Този отбор трябваше да бъде закрит паралелно с комунизма! Закривай!