Стенли пример за воля и решителност

09:52
Стенли пример за воля и решителност
Стилиян Петров бе даден за пример на съотборниците си в Астън Вила от мениджъра на тима Мартин О\'Нийл. Треньорът на бирмингамци похвали Стенли за начина по който се е приспособил към тима и е спечелил титулярното си място след трудното начало. Бранителят на тима от "Вила Парк" Ники Шори имаше същите проблеми, но успя да преодолее трудностите и вече е важна част от отбора.

"Вероятно Ники се е поучил от Стилиян. Неговият случай е показателен. Само преди година всички се чудеха дали Петров има бъдеще в клуба, но той се пребори и доказа на какво е способен. Ако всички имат такава решителност и воля, няма от какво да се притеснявам", коментира О\'Нийл.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
18.04.2009 13:31

Браво на Стилян за мен напълно заслужава тези думи. Играе с хъс и воля която притежават малко футболисти и показа, че е истински мъж чака своя момент тренира упорите и сега е един от най - добрите халфове в англия. За мен той трябва да е и капитан на националния

charpaka
18.04.2009 11:59

Мартин О'Нийл е голям!!! Сър Алекс, О'Нийл и Дейвид Мойз са най-качествените мениджъри от Острова за момента. Колкото до Сър Алекс Фергюсън си мисля, че следващият стадион на дяволите ще носи неговото име.