Венгер: Съжалявам, че не взех Дрогба преди време

09:31
Венгер: Съжалявам, че не взех Дрогба преди време
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че опазването на Дидие Дрогба ще бъде ключът към успеха за неговия отбор срещу Челси в полуфинала за купата днес. Французинът е респектиран от формата и качествата на нападателя и смята, че именно от него идва най-голямата заплаха за вратата на "топчиите".

"Дрогба е истински боец на терена и за да продължим на финала, трябва да го спрем. Противодействието ни срещу него ще е ключов момент от мача", каза Венгер.

Треньорът на "артилеристите" разкри, че преди време е съществувала възможност Дрогба да заиграе в Арсенал.

"Ние наблюдавахме изявите на Дидие много внимателно, когато той бе в Льо Ман. Неговата цена бе само 100 000 паунда, но той не бе готов да играе в Англия тогава. Нека да не забравяме също, че по онова време имахме Тиери Анри. Мисля, че тогава допуснахме грешка, като не го взехме. Но не само ние съжаляваме, защото тогава и други клубове го наблюдаваха", сподели още мениджърът на Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BaD_UsEr_
25.04.2009 22:58

Мисля че няма закакво да съжалява имаме Адебайор Ван Перси Сеск Аршавин достатачно класни играчи а и след завращането на Росицки ...От дугият сезон Арсенал и Венгер ще имат нелеката задача да осъществят така бленуваната шампионска титла в Англия..И наи - накрая да има нещо радостно в този прекрасен лично мои любим отбор *thumb_up*

siskoto
18.04.2009 21:13

То4но така и стана Дрогба ги наказа !!! *stop*

PERSIE11
18.04.2009 10:22

не мисля 4е го е казал въпреки 4е навсякаде я има тази статия *wink*