Дефоу: Вияш-Бояш има нужда от време

12:24
Дефоу: Вияш-Бояш има нужда от време
"Когато нов мениджър дойде в отбора, той има нужда от време и шанс, за да почне да постига резултати", коментира нападателят на Тотнъм Джърмейн Дефоу, защитавайки наставника на тима Андре Вияш-Бояш.

Португалският специалист все още няма победа начело на шпорите, като от началото на сезона във Висшата лига записа две равенства и загуба. Феновете и някои футболни анализатори на Острова започнаха да сипят критики по бившия мениджър на Челси, но Дефоу го защити.

"Всеки играч има нужда от време, за да се адаптира, когато премине в нов клуб. С мениджърите е същото. Ние сме голям отбор и мениджърът е под напрежение от самото начало. Той обаче се нуждае от време и шанс. Имаме много силен състав и ще се справим добре през този сезон", заяви английският национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus333
05.09.2012 21:15

3 мача подред играта на отбора е меко казана УЖАСНА какво време иска ?

U3PODOHOMUKC
05.09.2012 13:02

АВБ си е добър мениджър! трябва му време, пък и ако футболистите на ТОТНЪМ са като Челси 'да не мъ вярват' няма да стане..

vladura307
05.09.2012 12:31

Няма нужда от време чеп за зеле на става от него. И аз бях заблуден че му трябва време но просто не става и като гледам как се ебава с отбор като Тотнъм незнам дали ще го търпят дълго време.