Прандели повика по спешност защитник за мачовете с България и Малта

17:10
Прандели повика по спешност защитник за мачовете с България и Малта
Селекционерът на италианския национален отбор Чезаре Прандели повика по спешност защитника Франческо Ачерби от Милан за световните квалификации срещу България и Малта по-късно през месеца.

24-годишният Ачерби замени в състава Лоренцо Астори, който страда от контузия на лявото бедро. Бранителят на Каляри премина медицински изследвания във Флоренция, след които стана ясно, че няма да успее да се възстанови навреме за предстоящите две срещи.

Добрата новина за Прандели е свързана с опитния халф Даниеле Де Роси. Полузащитникът на Рома страдаше от болки в коляното, но днешните медицински тестове потвърдиха, че той ще бъде напълно готов още за гостуването на България в петък.

Нападателят Джампаоло Пацини пропусна днешното сутрешно занимание на отбора на базата "Коверчано" заради лека травма на дясното коляно, но от лекарския щаб на "Адзурите" увериха, че и той ще бъде на разположение за двубоя в София.

В тактическото занимание днес италианците направиха двустранна игра в два състава от по 10 футболисти. В нападение Прандели използва две тройки - Алесандро Диаманти-Себастиан
Джовинко-Пабло Освалдо за единия състав и Матия Дестро-Фабио Борини-Лоренцо Инсиние за другия.

Италия е домикин на Малта на 11 септември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация