Бонев: Бербатов ще съжалява, Нашите без загуба от адзурите вкъщи

08:51
Бонев: Бербатов ще съжалява, Нашите без загуба от адзурите вкъщи
Най-интересното от българската спортна преса днес, 4 септември:

"Тема Спорт":
Националите под ключ за Италия

Драконовски мерки относно дисциплината в националния отбор на България по време на лагера в Правец е въвел селекционерът на нашите Любослав Пенев преди старта на световните квалификации. Любо е решил да тушира напрежението преди двубоя с Италия в петък, като затвори устите на играчите. На този етап той е забранил всякакви изяви пред медии и всеки футболист, който си позволи да говори, ще бъде санкциониран.

Бонев: Бербатов ще съжалява за решението си


Легендата на българския футбол Христо Бонев заяви, че според него Димитър Бербатов един ден ще съжалява за отказа си да се завърне в националния отбор. "Очаквах, след трансфера си във Фулъм, Митко да се завърне в националния отбор. Той си знае най-добре, но според мен един ден ще съжалява, защото най-значимите спомени за един футболист остават от мачовете за страната му", заяви Бонев.

Сините правят крос до стадиона на врага

Левски проведе първата си тренировка за новата седмица не на "Герена", а в Борисовата градина, където е стадионът на вечния враг ЦСКА. Снощи сините направиха крос в парка, след двудневната си почивка.

Локо Пловдив подписва с Николай Дюлгеров


Локомотив Пловдив е на път да осъществи поредния си трансфер това лято. Черно-белите ще привлекат халфа Николай Дюлгеров. Дефанзивният полузащитник бе освободен от ЦСКА преди около седмица, след като не попадна в плановете на старши-треньора Стойчо Младенов.

Съдиите скочиха на БФС


Синдикатът на съдиите скочи на ВФС заради неполучени пари. "Футболните съдии имат да получават от миналата година близо 30 000 лева за мачове от "Б" футболните групи. Това са пари за съдийски такси на отбори, които са фалирали. Според нас тези пари трябва да се платят от БФС, защото от там направиха компромис", се казва в съобщение от синдиката.

"7 дни спорт":
"Васил Левски" готов за мача с Италия

Щабът на националния отбор по футбол ще инспектира лично състоянието на стадион "Васил Левски". В последните няколко седмици селекционерът Любослав Пенев се информира лично как върви подготовката на съоръжението за първия двубой от световните квалификации с Италия.

Нашите без загуба от адзурите вкъщи

Българският национален отбор няма загуба от Италия в домакинските си мачове. Трикольорите са играли със скуадра адзура 5 пъти вкъщи и нито един път не са били от губещата страна. Нашите имат 2 победи и три равенства в София.

Румънци се сравняват с Лудогорец

Румънските медии сравняват местната сензация Пандури Търгу с българския шампион Лудогорец. Клубът постигна шест победи в седем кръга в Лига 1 и е едноличен лидер в класирането на първенството. В местната преса пуснаха интересен материал, озаглавен: "Пандури - румънският Лудогорец".

Морето загуби Божилов

Тежък удар понесе Черно море преди възловото домакинство с Ботев Пловдив другата събота. Прегледът на Георги Божилов показа, че той е с натъртване и изкълчване на рамото и му предстои двуседмична почивка.

"Меридиан мач":
Одрусаха Левски с 3 бона за бомбички

Левски отнесе парична глоба заради поведението на своите фенове. Сините ще трябва да платят 3000 лева заради хвърлени предмети и бомбички по време на двубоя с Черно море от 4-я кръг на "А" група.

Иван Стоянов под въпрос за Италия

Голмайсторът на миналогодишното първенство Иван Стоянов е под въпрос за ключовия двубой от квалификационния цикъл на Мондиал 2014 срещу Италия. Крилото на Лудогорц е получил контузия ден преди двубоя от четвъртък кръг на "А" група с Локо Пловдив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

likata
04.09.2012 19:26

Патриотизма ние само на думи,но не и на дела. Жив и здрав да е.

Redbula
04.09.2012 12:43

До преди вчера си мислих че Берба се отказа щото всички хора и журналисти търсихме проблема в него.И как да е иначе той беше най-скъпия БГ футболист и капитан на отбора! Но вчера се досетих защо всъщност той се е отказал и според мен е от завист! Ще се обоснова- играем мач,няма значение дали падаме или бием по време на мача се викат 2 имена: Марто,Марто.... и Стенли,Стенли..... Бербо вкарва но никой не каза и 1 път Бербо,Бербо... И защо??? Пак ще се обоснова- Хората викат за човека(хората) които най-мн се раздават на терена и се вижда че играят с хъс и желание до последен дъх.Във всеки клуб има подобна личност като например в Челси е Тери и Лампард най-мн беше Дрогба, в Юнайтед е Гикс и Скоус може би Рууни.Има футболисти които имат потенциал 80 но играят мачовете си на 81% ,а има такива с потенциал 100 но играят на 80% . Това се вижда от иначе простия зрител и затова се сипят похвали към този който това му е нивото но не пада от него! Ето защо по стадиона се викаше Стенли и Марто ,а Бербо му беше гадно и тъпо щото той бележи а публиката уж не го обича! Нз сега като Стенли е болен,а Марто не получи повиквателна(което според мен е грешка) за кой ще викам на ма1а с италянците

Fabregas_boy
04.09.2012 12:36

Английското първенство е едно от най слабите.Добре,че са чужденците...е добре,защо тогава ходят там*lol*

Johan_Cruyff_14
04.09.2012 12:58

Парите, мой човек, парите...

Juventus_tifoz
04.09.2012 12:30

Щом Италия няма победа, значи сега ще ни бият поне 0:5! FORZA AZZURI!!!

holigan4e
04.09.2012 10:53

Английското първенство е едно от най слабите . Добре че са чужденците . Английският стил на игра : ритни топка е елементарен и на всичкото отгоре и грозен . Замислете се защо националният отбор на Англия няма постижения за сметка на бразилци испанци

headhunters___
06.09.2012 01:11

*lol* *lol* намали алкохола или спри дрогата че това са уникални глупости дето плямпаш, играчи като Лампард, Джерад, Рууни, Бекъм, Тери, Харт, Ричардс, Тери Шерингъм, Франк Суифт, Стив Блумър, Пол Скоулс , Глен Ходъл, Иън Райт, Колин Бел, Алан Шиърър, Тони Адамс, Джорд Бест, Боби Чарлтън, Били Райт и т.н още да изброявам ли ?! Половината дори не си ги чувал , иначе английското първенство не ставало *lol* , не е проблема в играчите а в СЕЛЕКЦИОНЕРА.. който не може да изгради точния отбор от играчи, а взима тези които са били в форма МИНАЛ сезон, мога да ги изброявам още стотици имена от сега и от преди които са давали всичко за АНГЛИЯ , не заради парите!

nikiboy551
04.09.2012 10:22

Стига с този Бербатов!Той се държи като ущипана осмокласничка,а иска да гледат на него като на принцеса.

manutd_forlife
04.09.2012 10:39

аа не, тука грешиш. Бербатов беше казал, че се отказва от националният преди. Това му е поне 3тата покана след като се е отказал. Сега Бербатов ли трябва да е обвиняван, че другите ще се правят на герой и ще му пращат повиквателни...като не иска не иска не е толкова сложно

ub7
04.09.2012 10:18

щом не са ни били досега значи ни предстои да ни разпечатват *smile*)))

dorindo
04.09.2012 09:03

Не Бербатов, ръководството на БФС трябва да съжалява, че той не играе за национала!!