Джон Хенри: Разочарован съм, че Ливърпул не взе нов нападател

15:56
Джон Хенри: Разочарован съм, че Ливърпул не взе нов нападател
Собственикът на Ливърпул Джон Хенри призна в отворено писмо до феновете на клуба, че е разочарован от факта, че червените не успяха да подпишат с нов нападател в края на август.

Босът защити мениджъра на тима Брендън Роджърс и намери позитиви в лятната селекция на мърсисайдци.

"Разочарован съм толкова, че не успяхме да подсилим атаката на тима", разкрива Джон Хенри, който е и собственик на бейзболния клуб Бостън Ред Сокс.

"Все пак направихме и добри неща на пазара. Привлякохме трима млади, и доста талантливи играчи – Джо Алън, Нури Шахин и Фабио Борини, подсилихме се и с две потенциални звезди – Самед Йесил и Усама Асаиди“, смята Хенри.

„Не забравяйте и, че съумяхме да задържим и най-добрите си играчи – Даниел Агер, Мартин Шкъртел и Луис Суарес“, обяснява на феновете Джон Хенри.

"Разполагаме с един млад специалист в лицето на Брендан Роджърс. Ценим високо неговата преценка относно това как трябва да изглежда отборът. Но е ясно, че на него ще му отнеме време, в което да вгради своята философия в Ливърпул", пишем още босът на червените.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lfcfann97
03.09.2012 23:40

Фабио Борини засега не ми прави впечатление.Явно много задържа топката според мен.Когато тръгне да пробива в наказателното прави същото като Суарез да се чуди на къде да тръгне,все още не е ориентиран.Джо Алън има всичките ми адмирации.Според мен това момче,с тези пасове,е идеален за Ливърпул.Според мен е новия Джерард! Шахин е младо момче и не можах да го видя за толкова минути явно беше притеснен,а Асаиди още не е бил в групите.Стърлинг,е много бързо момче,младо,но не може все още да издържа на напрежението.Харесва ми,че е бърз и пробивите му заедно с центриранията.Вие какво мислите ?

dadeds
03.09.2012 22:48

Хаха.. Роджерс е предложил 4 милиона за Демпси, а Тотнъм 5. Брендън е звънял да иска още 1 милион и те не са му дали.. Fox ще прави филм и ще разкрие много неща от изгонването на Кени до този момент. Април месец ще излезе. Ще бъде в 6 части.

kolio_vg
03.09.2012 16:07

Подсилили се с две потенциални звезди,с такива потенциални може само до успех-изпадане в Чемпиъншип да стигнете,освен Суарес,Пуул нямат истински нападател.

LFC_Fan93
03.09.2012 17:18

Факт е,че нямаме.Раполагаме единствено със Суарес и Борини.Не знам хората очакват от Борини да вкара15-20 гола,да би трябвало,но той е само на 21 години и не може да искаме от него още след първите 3 мача да започне да вкарва,вижда се,че БР още не му е намерил точното място в атаката,беше го сложил в центъра,в дясно,още се напипва точната позиция на италианеца.Това,което ми направи впечатление е,че доста се връща в защита и се справя учудващо добре,в мача с арсенал се връщаше много и помогна няколко пъти на джоснън отне 2-3 топки около центъра,хубаво е,че показва,че може да играе в защита,но трябва повече да се съсредоточи в офанзивната част на играта си.

kolio_vg
03.09.2012 17:10

друг освен него имате ли бе,бай Карамфил?

LFC_Fan93
03.09.2012 16:59

И защо да не съм,защото казвам истината ли?Не е ли така?Не пропуска ли много,лъжа ли е?Миналата година колко греди удари,колко фрапантни пропуска направи,МНОГО.Прекалено много за играч от неговата класа.Суарес е човека,който може да поеме топката пред наказателното или на крилото да нвърже няколко защитника и да я подаде.Но когато се стигне до завършващия му удар,той често е неточен или слаб.Ако се намери точния централен напдател,около който суарес да може да оперира,отбора ще започне да вкарва гол след гол.В момента Суарес поема отговорността върху цялата атака,да създава,да вкарва,по простата причина,че няма кой друг да го прави.

liverpoolfccc
03.09.2012 16:41

Ти неси никакъв фен !! на Ливърпул !!

LFC_Fan93
03.09.2012 16:37

Ти очевидно си доста зле с материала,ако някой не е истински нападател то това е именно суарес,скъсва се да пропуска пред противниковата врата,80% от случаите се лакоми и в някакви редки моменти го избива на гениалност и брилянтност,но това се случва прекалено рядко,иначе безспорно е много добър футболист един от най-класните в отбора ни,но неговата позиция в никакъв случай не е нападател.*smile*