"12 клуба искаха Митко през лятото"

14:48
"12 клуба искаха Митко през лятото"
Мениджърът Емил Данчев обясни, че общо 12 клуба са имали реален интерес и са водили разговори за трансфер на Димитър Бербатов.

"Водих разговори с три турски клуба, три италиански- включително Фиорентина и Ювентус, три английски и три германски. До края на трансферния период останаха три актуални варианта.
Няма да споменавам кои са отборите, защото не е коректно", каза Данчев.

"Аз трябва да създам варианти, а изборът е на Димитър", допълва агентът на Бербатов.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mnooqsno
03.09.2012 15:34

Имаше своите добри мигове направи име с Леверкузен , дори и в Юнаитед остави следа , но истината си е истина един нападател мине ли 30 вече е към края си . Знам че много хора в България не го обичат , но последните години няма играч който поне малко да се доближава до неговите качества , говоря за националния отбор . Бербатов като футболист е постигнал доста , затова и не трябва да се удумва , скоро едвали някой българин ще постигне това което той постигна в карирата си .

aa2
03.09.2012 14:58

Стига бе, стига бе, стига бе, боли ме х*я за Бербатов, еееееееееееееееее, двеста теми за тоя.Да си гледа живота и да си играе играта, бах мааму и Бербатовата драма...Спрете да ни занимавате с тоя, на никого не е интересен вече!

rooney_fen_256
03.09.2012 15:23

Съгласен! Те в Аржентина и в Португалия сигурно, не се шуми толкова около Меси и Роналдо, колкото тука, около Бербатов. Журналята го изкараха, че е най-великия футболист в историята, а всъщност е просто един обикновен човек. Не виждам, защо постоянно тръбите около него, оставете човечеца да си живурка намира.