Данчев: Митко беше трети в списъка на Юве

13:03
Данчев: Митко беше трети в списъка на Юве
Димитър Бербатов е бил трети в списъка на трансферните цели на Ювентус, а пък от Тотнъм са се опитали в последния момент да вземат нападателя, разкри Емил Данчев.

"В последния момент контактувахме с Тотнъм", призна агентът на Бербатов.

Данчев добави, че е имал няколко срещи с президента на Тотнъм Даниел Леви, но в крайна сметка се е стигнало до трансфер във Фулъм.

Берба и импресариото му получиха нападки от Фиорентина и Ювентус, след като българинът бе близо до трансфер първо в единия, после в другия тим, но накрая избра да остане в Англия.

"Не мога да обещавам от името на клиента ми, който и да е той, да убеждавам каквото и да е, защото моят принцип на работа е да създам възможностите и вариантите. Оттам нататък изборът е на този, който трябва да вземе решението. Обсъждахме вариантите и на трите места. Никой нищо на никой не е обещавал", сподели Данчев.

" Ювентус бе един от първите отбори, с които влязох в контакт - преди 4-5 месеца. Дали би било възможно Димитър да подпише с тях при положение, че се договорим по всички условия? Димитър беше трети в списъка на Ювентус. Първите двама бианконерите не успяха да ги привлекат. Точно накрая Юве се появиха на хоризонта. Това не е прецедент и не трябва да търсим сензации. Фиорентина имаха огромно желание Димитър да подпише с тях. Стигнахме и с тях до договаряне на всички условия. Иначе съм говорил с три турски клуба, с три италиански клуба, с три английски клуба, с три германски клуба", каза още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация