Мениджърски войни в Англия

15:57
Мениджърски войни в Англия
Мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън продължава вербалната битка с наставника на Ливърпул Рафаел Бенитес, след като нарече испанеца "арогантен".

Шотландецът направи този коментар за своя колега от стадион "Анфийлд" преди полуфинала за ФА Къп срещу Евертън, който е тази неделя на "Уембли". Бенитес вече разбуни духовете и на "Гудисън парк", след като нарече градския съперник Евертън "малък клуб".

" Евертън са голям клуб и техният мениджър Дейвид Мойс върши там страхотна работа. Бенитес ги нарече малък клуб, което показва неговата арогантност", каза сър Алекс.

Фърги атакува испанеца и за друго нещо, след като заяви, че Бенитес е показал презрение към мениджъра на Блекбърн Сам Алърдайс, след победата на Ливърпул над Роувърс с 4:0 на "Анфийлд" през миналата събота. Според Сър Алекс, Бенитес е показал със знак, че мача е свършил в 35-а минута, след като Фернандо Торес вкара втория гол. Шотландецът допълни:

"Не смятам, че който и да е друг мениджър на Ливърпул би направил нещо такова. Този вид презрение .... това е извън нормалното. Не смятам, че Сам Алърдайс заслужава такова отношение."

Междувременно, Фъргюсън предупреди своите играчи да не подценяват тима на Евертън, като заяви:

"Моят проблем в неделя е, че ние срещаме един отбор, който е гладен за успехи. Те искат да спечелят купата, но ние трябва да покажем най-добрата си игра и да победим."

Уес Браун поднови днес тренировки с "червените дяволи" след дълъг престой в лазарета на тима заради контузия в коляното, но за него е прекалено рано да влиза в игра. Фъргюсън призна, че смята да направи някои промени от състава, който отстрани Порто от Шампионската лига през седмицата. Фъргюсън завърши с думите:

"В сряда бе един мач на много високо ниво и с бързо темпо. Има загуба на енергия в някои части на тима ни и аз трябва да се съобразя с това. Ще направя някои промени за мача с Евертън."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YNWA_NIKITA
12.05.2009 18:57

Аре в пенсия , РАФА е новото лице на което ще се вика СЪР

sunzoffman
25.04.2009 04:22

В сряда бе един мач на много високо ниво и с бързо темпо *stop* ай да ми кажеш къде беше темпотоооооооо *wonder* помияриииии