Славия закопа Берое

20:10
Славия закопа Берое
Славия разгроми Берое с 6:1 в среща от четвъртия кръг на "А" група и записа втори домакински успех през новия сезон. В много интересен и изпълнен с голови положения двубой белите спряха серията си без победа срещу старозагорци, която продължи два сезона.

В 35-ата минута Чавдар Янков изведе Здравко Лазаров, който беше фаулиран от Дюдоне Овона и Жуниньо откри резултата, реализирайки отсъдената дузпа. Само две минути по-късно Павле Попара се възползва от груба грешка в защитата на Берое, напредна в наказателното поле и преодоля вратаря Теодор Скорчев, пращайки топката в мрежата за  втори път.

В началото на второто полувреме Овона отново събори Лазаров в наказателното поле и този път опитният футболист беше точен от бялата точка. В 56-ата минута Каядо центрира в наказателното поле на домакините и Педро Еуженио реализира почетно попадение за  гостите от Стар Загора. Четвърт час преди края при бърза контра на белите топката премина през Чавдар Янков, Здравко Лазаров и се озова в Жуниньо, който с атрактивен удар вкара втория си гол в срещата. В 81-ата минута Лазаров с бомбен удар вкара петия гол за отбора от София, а само 120 секунди по-късно резервата Петър Димитров с шут по земя оформи крайното 6:1 за Славия.

В останалите две срещи от кръга, които се изиграха по същото време, Ботев Пловдив надигра Монтана с 3:1, а Етър загуби домакинството си на Пирин Гоце Делчев с 0:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари