Дортмунд се препъна срещу Нюрнберг, Шалке и Вердер с убедителни победи (видео)

18:33
Дортмунд се препъна срещу Нюрнберг, Шалке и Вердер с убедителни победи (видео)
Борусия Дортмунд не успя да излъже Нюрнберг като гост в среща от 2-ия кръг на немската Бундеслига.

В 31-ата минута франките поведоха в резултата с гол на чешкия нападател Томас Пекхарт, но 9 по-късно полузащитникът на шампионите Якуб Блашиковски върна статуквото на терена.

Впоследствие двата отбора не успяха да си отбележат повече голове и поделиха точките в мача.




В друг интересен двубой от съботната програма на първенството Шалке 04 постигна убедителна победа с 3:1 при домакинството си на Аугсбург. Точни за гелзенкирхенци бяха Кириакос Пападопулос, Джърмейн Джоунс и Клаас-Ян Хунтелаар, а почетното попадение за баварския тим отбеляза Торстен Оерл.

Вердер Бремен пък нанесе втора загуба на Хамбургер. Бременските музиканти се наложиха с 2:0 у дома и постигнаха първата си победа за сезона. Головете за докерите бяха дело на Аарън Хънт, който се разписа от 11-метров наказателен удар, и Нилс Петерсен.

Ето и крайните резултати от другите два мача:

Хофенхайм - Айнтрахт Франкфурт - 0:4

Байер Леверкузен - Фрайбург - 2:0

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rollingstones
02.09.2012 08:11

голямо първенство е бундеслигата няма що.... Голяма скука е когато Байерн не е на върха... същата работа като Франция с Лион.... Когато не се вижда класата, всички отбори са много слаби.... То иначе по твойта логика и българското първенство е изключително интересно щото всички отбори са слаби и са на едно ниво (facepalm)

Blueisthecolour
02.09.2012 11:05

Абе Яворе всеки си има право на мнение бе на мен лично Бундеслигата много ми харесва*smile*

Blueisthecolour
01.09.2012 21:47

Доста интересно е първенството тази година в Бундеслигата.Не знам защо през последните години толкова го пренабрегват и възхваляват Ла лига която 5 пари не струва*sad*