Ще разбием плановете на Юнайтед за пет купи

14:01
Ще разбием плановете на Юнайтед за пет купи
Защитникът на английския Евертън Джолиън Лескът предупреди тима на Манчестър Юнайтед, че "карамелите" ще направят всичко възможно да развалят плановете на "червените дяволи" за пет купи през този сезон.

Евертън и Манчестър Юнайтед излизат тази неделя на стадион "Уембли" в полуфинал от турнира за ФА Къп. 26-годишният бранител Лескът се закани на състава на сър Алекс Фъргюсън:

"Сега имаме по-различно като мнение като знаем, че ще играем с Юнайтед. Те не изглеждат толкова недосегаеми както в началото на сезона, а ние вярваме много повече в силите си. Манчестър Юнайтед продължават да бъдат на върха в лигата и продължават във всеки турнир, така че със сигурност ще бъде трудно. Ние обаче не сме вече отборът, който само прави проблеми на своите опоненти. Ние можем да победим всеки един клуб. Трудно е да се запази височко ниво за 90 минути, но ние смятаме, че можем да победим всеки отбор. Разбира се, имаме и необходимия боен дух и решимост да отстраним Манчестър Юнайтед в полуфиналите на ФА Къп."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nik71
20.04.2009 21:44

ало милионера какво ти стана с хилядарката???май сега вие имате неразбиращи погледи а? а лескътмаи е бил прав а!!! *sick*

Berrba
17.04.2009 21:10

Лескът-да говори след мача-но тогава няма да му стиска

tamplier
17.04.2009 18:07

Това е ясно.С удоволствие ще гледам неразбиращите им погледи.

eurofutbola88
17.04.2009 15:03

ще разбиеш на майка си путката идиот аз пък на пук ще сложа 1000 лева за победа на манчестър без тва са от печалба от мача с порто *joking*